Milyen lenne, ha az Audi, a Ferrari és Tesla kisteherautókat gyártana?

Közzétéve:
2020-04-21, 13:30

A válasz egyszerű: furcsa, de egyben ultra menő, ahogy a képek is bizonyítják.

A Holden Ute és a Toyota Hilux Ausztráliában például divatosnak számít, de a karosszéria stílusa miatt az Egyesült Államokban nem örvend nagy népszerűségnek, ez alól kivételt képeznek a különböző tuning műhelyek és a SEMA Show közönsége, akik kifejezetten imádják az átépített platós járgányokat.

A Budget Direct munkatársai papírra vetették ezt a 8 álomszerű koncepciót, amelyek nem kis örömöt okoznának a sofőrnek, mint például a Ferrari Portofino alapokon nyugvó vöröske. Ezekkel hosszabb utakat is kényelmesen meg lehetne tenni, ha ilyennel mennél az operába, még akkor sem néznének ki, de a nagy bevásárlást is bátran meg tudod ejteni vele.

A Ferrari Portofino alapjain nyugvó kisteherautó

Vagy esetleg ez a Chevrolet Camaro változat jobban tetszik? A radikális és modern stílusával egy modern El Caminóra hasonlít leginkább.

Chevrolet Camaro pickup

Ha a fentiek nem nyerték el a tetszésed, akkor majd ez a Dodge biztosan bejön, amelyben egyesülnek a Charger és a Challenger legjobb részei. Pláne akkor, ha a motorháztető alatt egy 707 lóerős Hellcat motor bújik meg.

A Dodge modellek legjobb részeiből állt össze ez a pickup

Az Audi platós modellje az RS4 Avant platformjára épülne, természetesen a Quattro hajtást sem hagyná ki belőle a négykarikás gyártó. Ahogy látod, sportos és hasznos társ lenne.

Az Audi RS4 Avant alapjain nyugvó kisteherautó

A lista talán legpraktikusabb és legolcsóbb tétele ez a különleges Honda Civic, amely akár gyártásba is kerülhetne. A 305 lóerős, turbós VTEC pedig még rakománnyal is képes lenne élményfaktort vinni a mindennapi közlekedésbe.

A Honda Civic orrát viselő pickup

Az alábbi Renault Megane RS, az arany színű fényezésével is élhető megoldás lenne, viszont a franciák nem vesznek pickupot, inkább dögös a hothatch-ek felé fordítják tekintetüket. Ezt mondjuk meg is értem, mivel a gyártó mindig jó érzékkel nyúlt a sportos modellekhez. Bár, ha a platóban lenne bortartó, vagy a bagetteknek hely, akkor lehet, hogy elcsábulnának.

A Renault Megane RS platós változatának renderelése

A luxusgyártók többségéhez hasonlóan a Rolls-Royce is beszállt a SUV bizniszbe, ami elsőre nagyon fura volt, akárcsak ez a kékeszöldbe és ezüstbe öltöztetett Rolls-Royce Wraith pickup. Furának fura, de a Cullinant is megszoktuk, nem?

A Rolls-Royce Wraith pickup renderelt rajza oldalról

Végül, de nem utolsó sorban íme a Tesla Roadster pickup, Elon Musk ugyan előrukkolt a Cybertruckkal, de ez sokkal menőbb lenne.

Az új Tesla Roadster alapjain nyugvó kisteherautó renderelt rajza

Nyilvánvaló, hogy ezek a modellek soha nem fognak szembe jönni veled az utcán, de mindenesetre érdekes elképzelni azt a párhuzamos világot, ahol a Ferrari, a Tesla és még a Rolls-Royce is pickupokat gyárt...

Ha szeretnél Teslát venni, akkor keresd fel a Tesla.hu weboldalt! Mudri Dániel készséggel áll rendelkezésedre telefonon vagy e-mailben (+36-20-366-3447, daniel.mudri@mahzrt.hu).

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

1984 Ford Bronco XLT, barna SUV, elölnézet, oldalnézet, balról
2019. szeptember 14.
1980-ban mutatkozott be a Ford Bronco harmadik generációja. Az évek múlásával több apró módosításon esett át, de a széria csak 1984-ben nyerte el legmarkánsabb jellegzetességeit
1965 Mercury M-100, piros, pickup, elölnézet, oldalnézet, jobbról, RM Sotheby’s
2019. december 26.
1965-ben a Mercury kanadai divíziója bemutatta a 4. generációs M-100-as pickup átdolgozott változatát. A kistehert csak Kanadában értékesítették, ami sokban egyezett a vele kortárs Ford F-100-assal

További hírek