Ez a legvadabb hűtőrács, amit valaha láttam

Közzétéve:
2020-06-25, 10:43

Kétség nem fér hozzá, hogy a Lexus RX és NX megjelenését elég egyedivé varázsolja.

Az SCL Global orosz tuner cég különböző karosszéria elemeket értékesít a Lexus RX és NX modellekhez, amelyekkel a japán gyártó crossoverei még felháborítóbb stílussal gurulhatnak az útra. Ez határozottan nem olyan embereknek szól, akik láthatatlanok akarnak maradni az úton.

SCL Global orosz tuner cég Goemon névre keresztelt terméke

A cég az RX kitet Goemonnak hívja, ennek a legdrasztikusabb változtatása az elején látható, ahol egy sokoldalú rács ékeskedik, amelynek vonalai közepére vezetik a szemet. Ez alatt egy kisebb splitter található, na meg a hatalmas légbeömlő nyílások. A motorháztető éles vonalai egészen a szélvédőig érnek. A drasztikus kerékjárati szélesítések még határozottabb kiállással vértezik fel a crossovert. A hátulja is markánsabb vonalakat kapott, a tető-spoiler és az ablak alatti kis ducktail szinte eltörpül a tekintélyes diffúzor mellett, amely közepén a kipufogónyílások figyelnek.

A Goemon karosszéria kit hátsó elemei

Kotaro névre hallgat a Lexus NX karosszériakészlete, és általános megjelenése nagyon hasonló az RX-éhez. A hűtőrács ebben az esetben is meglehetősen bonyolult, a tekintetet pedig itt is a képpont felé viszi. A splitter kissé különbözik, a motorháztető simább, viszont kapott két légbeömlőt, közel a szélvédőhöz. A szélesített sárvédő elemek, itt is visszaköszönnek.

A Lexus NX, az átalakított elemekkel

A hátsó részen található egy új, éles spoiler a tetőn, amely egy hasonló darabhoz vezet az ablak alatt. A diffúzort a vastag, függőleges elemek teszik emlékezetessé, a kipufogó lejjebb kapott helyet, felette, rács található.

A Kotaro névre keresztelt kiegészítő csomag hátsó elemei

Ezek a kiegészítők az én stílusomhoz mérten túlságosan vadak, különösen az első rácsok. Kíváncsiságból megnézném az emberek arcát, ha meglátnak egy ilyet az utcán...

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Érkezik a nyújtott Lexus RX L
2018. május 03.
A Lexus RX 20 évvel ezelőtt mutatkozott be, megteremtve a luxus-crossoverek kategóriáját. Végre eljött az idő, hogy Európában is prezentálja magát a hétüléses változat!
Ez a sikk: Hyundai Kona 1.0 T-GDI – Teszt + Videó!
2018. szeptember 15.
A Hyundai Kona üde színfoltja a kompakt SUV szegmensnek: az tény, hogy megjelenése viszi a prímet, a belső már kevésbé látványos, azonban az 1.0 literes turbómotor ideális választás lehet a többnyire városban közlekedők számára

További hírek