130 milliós luxus terepjáró lakóautót dob piacra egy amerikai gyártó

Közzétéve:
2019-03-25, 12:18

A luxus lakóautóban kiválóan felszerelt konyha, franciaágy, és kültéri grill is van

Társszerző: Hajdu Balázs

Az amerikai Global Expedition Vehicle által épített, Patagonia névre keresztelt jármű a legnehezebb körülmények között is megállja a helyét. Első ránézésre sokkal inkább tűnik harci járműnek, mint lakóautónak.

A Patagonia egy Kenworth K370 kamionra épített luxusotthon
A Patagonia egy Kenworth K370 kamionra épített luxusotthon

A jármű alapját egy Kenworth K370 kamion szolgáltatja, melynek tetejére egy luxusotthont hoztak létre. Megvan benne minden, amire csak szükség lehet. Első és hátsó csörlők, hozzáadott üzemanyag tankok, mikrobiológiai ivóvízszűrő, valamint napelemek teszik igazán különlegessé ezt a lakóautót. És ez még nem minden!

Luxuskonyha, étkező, otthonos nappali és méretes franciaágy szolgálja a túrázók kényelmét. A lakóautóban van LED TV, mikrohullámú sütő, és egy minden igényt kielégítő fürdőszoba. A túrázók fáradalmaikat egy beépített franciaágyon pihenhetik ki. Ha gyerekekkel utazol, az étkező részt alvósarokká is lehet alakítani. 

a luxus lakóautó lakható része
Luxuskonyha és étkező is található a lakóautóban

A lakóautó felszereltségét egy kihajtható grill, egy főzőlap és egy hűtőszekrény teszi teljessé. A terepjáró lakóautó ára 355 ezer font, átszámítva jelen árfolyamon körülbelül 130 millió forint lesz.

lakóautó terepen
A luxusszörnyeteg mindenféle talajon megállja a helyét

Forrás:

Kapcsolódó írások

1984 Ford Bronco XLT, barna SUV, elölnézet, oldalnézet, balról
2019. szeptember 14.
1980-ban mutatkozott be a Ford Bronco harmadik generációja. Az évek múlásával több apró módosításon esett át, de a széria csak 1984-ben nyerte el legmarkánsabb jellegzetességeit
Hétvégi programajánló november első hétvégéjére!
2017. november 02.
Budapesten megrendezik autós szépségverseny díjkiosztót, rendeznek többek között veterán, tuning és roadster kategóriákban. Nyirádon kamion és quad bemutatóval fűszerezett versenyek lesznek, Egerben pedig az Országos Ralibajnokság zárófutamára kerül sor.
Legújabb Land Rover Defender várható kinézete
2018. október 04.
2020-ban bemutatkozik a Defender legújabb, teljesen átdolgozott generációja. A legendás terepjáró újult erővel feszül a ringbe, amit jelenleg a G-osztály ural!
E.C.D. Automotive Design Land Rover Defender tuning, oldalról
2018. október 11.
A Land Roverekre specializálódott amerikai cég megint kitett magáért ezzel a projekttel.