2019. december 20. | 09:44

Volt miért aggódnia a közútkezelőknek és a dízeleseknek is.

15+1 legolcsóbb személyautó 2019-ben

Az új év elején Adri összeszedte egy csokorba a legolcsóbb, hazánkban kapható személyautókat. A LADA Granta Sedan közel kétmilliós árcédulájától indult a lista, mely minden olyan modellt tartalmazott, amely belefért a 4,5 millió forintos maximális árba.

Változás a tanulóvezetők vizsgáztatásában!

Az év elején változást vezettek be a tanulóvezetők jogosítványszerzése kapcsán: a vizsgáztatásokért már nem a Közlekedési Hatóság lett a felelős, hanem aKözlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) Nonprofit Kft, ezen felül lehetővé tették a vizsgaközpontokban a bankkártyás fizetést.

Ez az újítás alapjaiban változtatja meg a Waze használatát

Bevezetett egy menő újítást a Waze is! A megyei matrickák mellett a környező országok matricáinak felvitelére is lehetőséget adott a navigációs app, megkönnyítve így egy külföldi utazás útvonalának megtervezését.

A Magyar Közút a gatyájába csinál - zimankós idő érkezik!

Ami az időjáráts illeti, nem volt túlságosan kegyes az autósokhoz januárban, alaposan feladták az égiek a leckét a Magyar Közútnak.

TOP 5 autós játék 2019-ben

Azok, akik jobbnak látták, ha a hírek hallatán ki sem mozdulnak otthonról, összeszedte Márk a top 5 autós játékot PC, Xbox, Nintendo és Play Station barátok számára egyaránt.

Vennél dízelt 2019-ben?

Egyre másra jöttek a hírek az európai nagyvárosokból a dízelekre vonatkozó korlátozás kapcsán, így sokakban - joggal - vetődött fel a kérdés, hogy megéri-e még dízelautót venni. Imelda egy átfogó cikkben vázolta az érveket és ellenérveket, valamint a dízelek menekülési esélyeit.

Jóváhagyták a 775 lóerős, környezetbarát Audi gyártását

Szintén Imelda írt arról, hogy jóváhagyták egy 775 lóerős környezetbarát Audi gyártását. Greta Thunberg Leonardo Di Caprióval karöltve alighanem kiugrott a bőréből a hír hallatán. A tisztán elektromos hajtású kocsit 500 km-es hatótávval ígérték egyetlen feltöltéssel.

V8-as Mercedes W108 280S tuning – egy modernizált klasszikus

Matyi egy kevésbé környezetbarát tuning autóról, a V8-as Mercedes W108 280S tuningról publikált egy látványos képekkel megspékelt cikket. Ha már találkoztál vele, azért, ha nem, akkor pedig azért érdemes meglesned.

Három emeletet zuhant a G-osztály

A hónap egyik legérdekesebb színes híre Los Angelesből származott, ahol egy Mercedes-Benz G-osztály repült ki három emelet magasból egy parkolóházból - csodával határos módon nem történt haláleset.

BMW i4 - egy normálisan kinéző elektromos BMW?

Január végén pedig napvilágott láttak kémfotók egy egészen vállalható külsejű elektormos autóról, a BMW i4-ről.