Ronaldóhoz képest neki is szép autógyűjtemény áll a garázsában, ezeket a modelleket fogjuk most szemügyre venni.

Maserati GranTurismo S

Messi kis kora óta nagyon szereti a Maseratikat, olyannyira, hogy két darab is áll a garázsában. Az egyik a 2008-ban bemutatott GranTurismo S, ami már akkor egy nagyon különleges konstrukciónak mutatkozott. Több mint 400 lóerős motorjával 5 másodperc alatt eléri a 100 km/órás sebességet, és ha a határait akarjuk feszegetni, akkor meg sem áll 295 km/h-ig.

Messi egy Maserati mellett elölről

Range Rover Vogue

Az argentin sztár imádja még a Range Rover SUV-t is. Sokszor ezzel a modellel jár a Camp Nou-ba edzésre. A modell egyébként kifejezett kedvence a futballistáknak, hiszen megfelelő luxust kínál. Ez az autó egészen pontosan egy 5 literes, V8-as motorral van felszerelve, amivel 5,4 másodperc alatt van 100 km/órás sebességnél.

Messi egy Range Roverben elölről

1957 Ferrari 335 S Spider Scaglietti

Sok-sok európai csúcs játékos szereti a Ferrarikat, olyan játékosoknak is van a márkából, mint például Mesut Özil, vagy például a már visszavonult John Terrynek. Messi választása viszont sokkal különlegesebb, mint bármelyiké. Épp annyira, mint a történet, ahogy hozzájutott ehhez a több mint 60 éves Ferrarihoz. Egy párizsi aukción, mintegy 32 millió euróért – átszámítva 10 milliárd forintért – egy kilétét felfedni nem kívánó licitáló vitte el. Utólag derült ki, hogy a rejtélyes személy maga Lionel Messi volt. Az 1957-es Ferrari így lett 2016-ban az egyik legdrágább árverésen értékesített autó.

Az autóban egy 4 literes, V12-es motor dübörög, ami 300 km/órás sebességre tudja repíteni az autót.

1957-es Ferrari 335 S féloldalról

Audi R8 Spyder

A Barcelona állandó partnere és támogatója az Audi, így magától értetődő, hogy több modell is a játékosok rendelkezésére áll. Messi viszont nyilván egy-két egyedi modellt is választott magának a kollekcióból. Az Audi R8 Spydert több mint 500 lóerő hajtja, maximális sebessége pedig eléri a 300 km/órát. De ha a márkát nézzük, van egyébként neki még Q7 és RS6 Avant Performance is.

Audi R8 féloldalról a pusztában

2014 Dodge Charger SRT8

Egy igazi amerikai klasszikus izomautó, amiben egy 6,4 literes, 477 lóerős, V8-as motor dolgozik, egy 5 sebességes automata váltóval. Ez sem hiányozhat az argentin klasszis garázsából.

Dodge Charger SRT8 féloldalról egy tó mellett

+1: Toyota Prius

Senki nem gondolná, hogy Lionel Messi garázsában egy Toyota is állhat. Méghozzá egy Prius, amit akkor kapott a gyártótól, amikor 2011-ben az év játékosa lett. Sok sikert megélt Barcelonában, de most biztosra vehető, hogy a garázsából mindegyik kocsi, köztük ez a darab is átkerül Angliába, Olaszországba vagy esetleg Párizsba.

Messi egy Toyota Prius mellett féloldalról