A 89 éves Bernie Ecclestonenak fia született

Közzétéve:
2020-07-02, 14:06

A Forma-1 egykori tulajdonosa immár négy gyermek édesapja.

Fia született Bernie Ecclestonenak. A 89 éves üzletembernek Ace már a negyedik gyermeke. A fiú édesanyja a milliárdos harmadik felesége, a 44 esztendős Fabiana Flosi.

„Büszkén jelentem be, hogy fiunk született, aki az Ace nevet kapta” - jelentette be Ecclestone, aki októberben ünnepli 90. születésnapját.

„Minden nagyon simán ment, a szülés 25 perc alatt lezajlott. Köszönöm Istennek” - tette hozzá az édesanya.

Ace az első fiú Ecclestone gyermekeinek sorában. Legidősebb lánya, a 65 éves Deborah még Bernie első házasságából született. Fiatalabb lányai, a 35 éves Tamara és a 31 éves Petra édesanyja pedig a milliárdos második felesége, a horvát Slavica Radic.

Ecclestone 2012-ben házasodott össze Fabianával, akivel a Motorsport Világtanácson keresztül ismerkedett meg.

Bernie Ecclestone és felesége, Fabiana Flosi
Bernie Ecclestone és felesége, Fabiana Flosi maguk jelentették be az örömhírt

A milliárdos üzletember októberben ünnepelheti 90. születésnapját
A milliárdos üzletember októberben ünnepelheti 90. születésnapját

„Mint minden szülő, csak annyit kívánunk, hogy a gyermekünk egészséges legyen. Reméljük, hogy soha semmi köze nem lesz a Forma-1-hez”- mondta korábban Fabiana.

Ecclestone a közelmúltban a kritikák kereszttüzébe került, miután azt állította, hogy „a feketék fajgyűlölőbbek, mint a fehér emberek”. Lewis Hamilton a nyilvánosság előtt szállt szembe Bernie kijelentésével, az F1 egykori vezetője igyekezett elhárítani a vádakat.

„Engem nem érdekel, hogy valaki sárga, zöld, barna, vagy rózsaszín. Én nem a fekete emberek ellen vagyok. Épp ellenkezőleg, mindig is támogattam őket. Hamilton apjával is majdnem üzleti kapcsolatba kerültem. Nagyon szép evezőshajókat gyártottak. Ha rasszista lennék, meg sem fontoltam volna a dolgot. Ha megfelelő lett volna a projekt, belevágtam volna” - mondta Ecclestone a brit Daily Mail magazinnak.

Bernie Ecclestone Petra és Tamara nevű lányával
Bernie Ecclestone Petra és Tamara nevű lányával

„Nem az én hibám, hogy fehérnek születtem, vagy, hogy alacsonyabb vagyok, mint mások. Az iskolában „Vakarcsnak” hívtak, rájöttem, hogy tennem kell ez ellen. A feketéknek is meg kell védeniük magukat. Amikor elveszítettem a jogosítványomat, fekete sofőröm volt. Engem akkor nem érdekelt a bőrszíne, manapság azonban nagyon divatos sokféleségről beszélni” - tette hozzá Ecclestone.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Forma-1-es autó
2019. december 29.
A gazdag múltra visszatekintő fesztivál fénypontját évről-évre a királykategória autói adják.
Petrov Alonso előtt
2019. december 30.
Emlékszel még Hamilton és Massa 2008-as drámájára? Vagy Vettel első világbajnoki címére? Esetleg hallottál a Hunt vs. Lauda csatáról? Most megnézheted a 10 legizgalmasabb F1-es végjátékot.

További hírek