Autót lopott a 14 éves kölyök, aztán lezúzott egy Lamborghinit

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-10-18, 07:52

Egy rendőrautónak pedig az orrát törte össze.

Meggyűlt a baja az ausztrál rendőrségnek azzal a 14 éves sráccal, aki előbb ellopott egy Subaru Forestert, majd izomból beletolatott egy rendőrautóként használt Toyotába, az ámokfutás záróakkordjaként pedig egy Lamborghini Urust sikerült csúnyán összetörnie.

A fehér színű Subaruval közveszélyesen közlekedő autótolvaj első áldozata egy Toyota Hilux volt. A fiatal suhanc nem akarta megadni magát a rendőröknek, inkább nagy sebességgel beletolatott a rendőrautóba. A Toyota eleje csúnyán összetört, a 14 éves srác ezt érzékelve beletaposott a gázba, gyorsan elhúzott a helyszínről.

Fehér színű Subaru Forester
Ezt a Subarut kötötte el a 14 éves suhanc

Nem jutott azonban messzire, néhány perccel az első ütközése után belerongyolt egy 641 lóerős Urusba is, amelynek a sofőrje egyszerűen rosszkor volt rossz helyen az autójával. A sárga színben pompázó SUV elég komoly károkat szenvedett, amint azt a képek is bizonyítják.

Összetört Lamborghini szemből

Összetört Lamborghini Urus oldalról

A Lambó lezúzása rossz hatással volt a Subarura is, a tolvaj a második koccanás után kipattant a kocsiból, és lábon próbált kereket oldani (magyarul elfutott). Azonban nem tudott elmenekülni a rendőrség elől, így őrizetbe került.

Ha már szóba került a Lamborghini, mostanság pezseg a cég körül az élet, belátható időn belül nagy változás következhet be az olasz autógyártó életében. Annak legalább örülhetnek Lambóéknál, hogy az Urus telitalálatnak bizonyult, egyértelmű, hogy az emberek rábuktak a bikás logóval ellátott városi terepjáróra.

Az autós világ friss híreiért nézd meg az Alapjárat megújult hírműsorát!

Kapcsolódó írások

1978 Ford Fairmont, oldalnézet, jobbról
2018. november 06.
A történelem során számos villogós autó segítette az amerikai zsaruk hajszáját. Most megtudhatod, hogy a Ford Crown Victoria és a Hudson Hornet mellett melyik típusok voltak az USA történetének legmenőbb rendőrautói
Rendőrautóként használt BMW M3 szemből
2019. október 21.
Bűnöző legyen a talpán, aki leráz egy ilyen kocsit.

További hírek