2022. július 20. | 15:40

Az új üzlet megnyitójához szorosan kapcsolódik a M-részleg 50. évfordulója.

A Könyves Kálmán körúton álló szalonban kialakított részleg külön az M-es szekció számára jött létre. Az átalakítás hátterében a BMW motorsport ötvenéves évfordulója és a sportautók egyre növekvő eladási száma áll.

A 2015 óta működő kereskedés az ország legnagyobb M-szekcióját hozta létre az elmúlt fél évszázad alatt a márka legkeresettebbjévé váló részlegnek. A jubileum előtti tiszteletadás jeleként az M és M Sport modellekre választható a klasszikus M logó.

BMW szalon
Kép: BMW Wallis

A márkakereskedésben 5 M-es BMW is helyet kapott, amelyeket a cég tesztvezetésre is kínálni szeretne. A megnyitón is kiállítottak több modellt, köztük a Z3M és az M4 változatot is. A Wallis Motor marketinges vezetője elmondta, hogy a cél a vásárlói élmény fokozása volt, így minden ügyféllel külön, az M-es modellekre specializálódott ügyintéző foglalkozik és a szervizelésre is új szolgáltatásokat és kedvezményeket hoztak létre.

BMW modellek
Kép: BMW Wallis

A közlemény szerint az M-es modellek eladása 30 százalékkal nőtt az előző évhez képest a hazai piacon és minden ötödik itthon eladott BMW M vagy M Performance modell.

BMW Wallis