Budaörsön van egy benzinkút, ahol most 272,9 forintba kerül 1 liter benzin

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2020-04-09, 11:44

De van olyan benzinkút is, ahol 337,9 forintot kell fizetni a benzin literjéért.

A Holtankoljak.hu információja szerint Budaörsön van egy benzinkút, ahol literenként mindössze 272,9 forintot kell fizetni az új 95-ös benzinért. Az említett kút mellett további hat fővárosi, illetve főváros közeli töltőállomáson is 280 forint alatti áron lesz kapható a benzin literje a húsvéti hosszú hétvégén. Más kérdés, hogy a koronavírus terjedése miatt bevezetett utazási korlátozások miatt ezt most nem igazán lehet kihasználni.

Üzemanyagot tölt az autójába egy napszemüveges lány

Az is igaz ugyanakkor, hogy nem mindenhol szuperolcsó a benzin, az M0-son 337,9 forintot kostál egy liter benzin egy törökbálinti kúton. A benzint egyébként 290 forintos literenkénti átlagáron tankolhatjuk a hazai kutakon április elseje óta. Azonban lehet, hogy a közeljövőben változni fognak az üzemanyagárak Magyarországon is.

„A napokban tartanak OPEC ülést, melynek hatására várhatóan változás következhet be a nemzetközi olajpiacon. Ha nem lesz megegyezés, akkor olajár-zuhanásra számíthatunk, viszont ha stabilizálják a jelenlegi helyzetet, akkor várhatóan áremelés jön a következő hetekben” – írta meg szerdán a Holtankoljak.hu

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Magyar bankjegy
2020. augusztus 04.
Idehaza majdnem 9 százalékkal csökkentek a benzinárak 2019 elejéhez képest.
dróntámadás
2019. május 20.
Bombákkal felszerelt drónok olajfúró kutakat támadtak, ráadásul a forint is gyengült a dollárral szemben

További hírek