Büntetőfékezés miatt borult fel egy kisteherautó az M7-esen

Kiss Márton újságíró
Frissítve:
2019-07-13, 13:48

Büntetőeljárás lett a történet vége.

2019. július 11-én reggel, az M7-es autópályán, Lepsény irányába haladt egy Peugeot kisteherautó, amikor menet közben bevágott elé egy Volvo, amely hirtelen intenzív fékezésbe kezdett. A kisteherautó vezetője megpróbálta elkerülni az ütközést, de a járműve irányíthatatlanná vált és a szalagkorlátnak csapódott.

Az ütközés erejétől a Peugeot felborult, majd az oldalán-tetején többször átfordulva a leállósávban állt meg. A 62 éves budapesti sofőrnek a baleset következtében könnyű sérülése keletkezett.

Egy Volvo-t vezető sofőr okozott balesetet az M7-es autópályán

A Volvo-t vezető szintén budapesti 48 éves férfi tovább haladt, majd a balesetet észlelve visszatolatott segítséget nyújtani. A rendőrség megállapította, hogy a férfi a baleset előtt egy közlekedési konfliktust akart azzal megtorolni, hogy bevágott a Peugeot elé és hirtelen fékezni kezdett.

Sajnos elég sok baleset történik a nyáron az M7-esen, nemrég egy benzinkút oszlopot döntött ki a helyéről egy száguldozó autós. Még több érdekességet autós hírműsorunkból tudhatsz meg!

Forrás:

Kapcsolódó írások

Az M7 autópálya egyik szakasza
2019. május 17.
Az autópálya munkálatai csak szeptemberben folytatódnak
m7 autópálya benzinkút baleset
2019. június 17.
Egy 50 éves budapesti férfi kidöntött a helyéről egy benzinkútoszlopot, ami rádőlt egy másik autóra.
felborult kisbusz az M7-es autópályán
2019. július 19.
Az M7-es autópálya Budapest felé vezető szakaszán torlódásra lehet számítani.
Önvezető személyszállító kisbusz ütközött Las Vegasban
2017. november 17.
Ismét terítékre került, vajon mennyire biztonságosak az önvezető járművek, miután egy frissen forgalomba állt, nem ember által vezetett gépjármű érintett volt egy balesetben.