Egymás mellett az aktuális és az álcázott új Nissan Juke

Kozma Ádám
Közzétéve:
2019-07-05, 17:02

Kémfotókon a legújabb Nissan Juke, ami az aktuális verzióval közös teszten volt valahol Dél-Európában

Nem is lehetne jobb alkalma lencsevégre kapni valami újat az autós paparazzinak, mint amikor nagy gonddal álcázott típus közúti tesztjét a korábbi verzióval együtt végzik. Az európai piacon még több helyen kapható japán törpe SUV egyenesági leszármazottját, a Nissan Juke modell frissítését sikerült lencsevégre kapni most. A képek alapján elsőre talán az tűnik fel, hogy az új modell valamivel magasabb és picit nagyobb lesz.

Az aktuális és az álcázott Nissan Juke 2020

Szemből az autó vonalai hasonlóak maradtak, lényegi változást nem igen látni. A különleges Juke-os lámpa elrendezés maradt, bár a képek alapján kissé morcosabbra vették a figurát, a jellegzetes körlámpák lényegesen kisebbnek tűnnek. A hátsó lámpáknál jelentős különbséget látni, a különleges elnyújtott lámpatestet teljesen átvariálták.

Az álcázott Nissan Juke 2020 hátulja

A Renault-Nissan közös munkával kapcsolatban már kiderült, hogy az új Juke a Clioval és a Capturral közös CMF-B platformon fog osztozni, ami ad némi képet a verda motorizálása tekintetében. Az eddig megismert platformtársak alapján 1,0 literes és 1,3 literes benzin motorok, valamint 1,5 literes dCi dízel egyik változatával biztosan kapható lesz. Felreppentek pletykák egy 1,6-os turbóról is ami 200 lóerővel repítené a kis örömautót, de lehet csak a rajongói változathoz tartozik.

Az álcázott Nissan Juke 2020 oldalról

Mivel a Capturból készül plug-in hibrid verzió is, nem tartanám földtől elragaszkodottnak előre jósolni az új Juke konnektoros változatát is. Bár a prototípuson kívülről nem látni erre utaló jelet, a széria változatot logikus lenne a kor elektromotorizált szellemében piacra dobni, 2019 végére persze minden kiderül.

Te csapatnád egy jó kis hibrid Juke-al a városban?

Forrás:
Címkék:

További autós hírek

A kategóriák között egyértelműen a SUV vezeti az idei eladási listát (is), csak ebből a fajtából 47480 újat állítottak forgalomba,…

Brutális baleset rázta meg Szlovéniát szerda reggel. A balesetet egy kis Opel Corsa vezetője okozta, amikor feltehetően a rosszul megválasztott…

2019 az az év, amikor másról sem lehet hallani, csak arról, hogy az autók ölik meg a bolygónkat. De komolyan!…

Egy orosz színész nem bírta elviselni, hogy megelőzték, azonnal visszaelőzött. Vesztére. – írja az origo.hu Az egész jelenetet rögzítette az…

Legkevesebb 13 halottat követelő buszbaleset történt a szlovákiai Nyitragerencsér közelében szerdán – jelentette hivatalos közlésre hivatkozva a szlovák média. A…

Kapcsolódó írások

Limitált példányszámú Nissan GT-R
2019. január 04.
Egy hójáró Juke, egy limitált GT-R, színes X-Trail és egy furgon: elég vajon lenyűgözni az embereket?
Nissan Leaf Nismo RC a pályán, szemből fotózva
2018. december 04.
November utolsó napján Tokióban mutatta be a Nissan a Leaf Nismo RC második szériáját.
Nissan Silvia CSP311
2019. szeptember 01.
A Silvia vérvonala egészen 1964-ig nyúlik vissza, a korai generációkról azonban a legtöbben megfeledkeznek. A driftkirály egykoron még a raliban brillírozott!
Heti autós képgyűjtemény
2017. február 09.
Blogunkon új, könnyed heti rovat indul szórakoztató és informatív képekkel, kötetlen témákban. Érdekességek, humor, motorsport, fotográfia, egyszóval bármi, ami autó.