Egymás mellett az aktuális és az álcázott új Nissan Juke

Kozma Ádám
Közzétéve:
2019-07-05, 17:02

Kémfotókon a legújabb Nissan Juke, ami az aktuális verzióval közös teszten volt valahol Dél-Európában

Nem is lehetne jobb alkalma lencsevégre kapni valami újat az autós paparazzinak, mint amikor nagy gonddal álcázott típus közúti tesztjét a korábbi verzióval együtt végzik. Az európai piacon még több helyen kapható japán törpe SUV egyenesági leszármazottját, a Nissan Juke modell frissítését sikerült lencsevégre kapni most. A képek alapján elsőre talán az tűnik fel, hogy az új modell valamivel magasabb és picit nagyobb lesz.

Az aktuális és az álcázott Nissan Juke 2020

Szemből az autó vonalai hasonlóak maradtak, lényegi változást nem igen látni. A különleges Juke-os lámpa elrendezés maradt, bár a képek alapján kissé morcosabbra vették a figurát, a jellegzetes körlámpák lényegesen kisebbnek tűnnek. A hátsó lámpáknál jelentős különbséget látni, a különleges elnyújtott lámpatestet teljesen átvariálták.

Az álcázott Nissan Juke 2020 hátulja

A Renault-Nissan közös munkával kapcsolatban már kiderült, hogy az új Juke a Clioval és a Capturral közös CMF-B platformon fog osztozni, ami ad némi képet a verda motorizálása tekintetében. Az eddig megismert platformtársak alapján 1,0 literes és 1,3 literes benzin motorok, valamint 1,5 literes dCi dízel egyik változatával biztosan kapható lesz. Felreppentek pletykák egy 1,6-os turbóról is ami 200 lóerővel repítené a kis örömautót, de lehet csak a rajongói változathoz tartozik.

Az álcázott Nissan Juke 2020 oldalról

Mivel a Capturból készül plug-in hibrid verzió is, nem tartanám földtől elragaszkodottnak előre jósolni az új Juke konnektoros változatát is. Bár a prototípuson kívülről nem látni erre utaló jelet, a széria változatot logikus lenne a kor elektromotorizált szellemében piacra dobni, 2019 végére persze minden kiderül.

Te csapatnád egy jó kis hibrid Juke-al a városban?

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Címkék:

Kapcsolódó írások

Limitált példányszámú Nissan GT-R
2019. január 04.
Egy hójáró Juke, egy limitált GT-R, színes X-Trail és egy furgon: elég vajon lenyűgözni az embereket?
2019. november 22.
A Nissan üdvöskéjét a premieren jártam körbe.

További hírek