Elefánt sétált a 6-os úton - VIDEÓ!

Közzétéve:
2019-05-26, 13:56

Péntek délután Szigetvár és Barcs között egészen szürreális jelenetek zajlottak

Szandrát az elefántot éppen a Somogy megyei Barcsot és a Baranya megyei Szigetvárt összekötő hatos úton kamerázta le egy autós pénteken.

Elefánt a 6-os uton

Közzétette: Bözse Egresi – 2019. május 24., péntek

Az ormányos átszállni kényszerült, miután az őt szállító jármű technikai okokból nem volt képes a tovahaladásra - derül ki a Richter Flórián Cirkusz közleményéből, melyet a társaság a bama.hu számára juttatott el. A cirkusz indított érte egy másik kamiont.

A forgalmat rövid időre leállították. Az elefánt az átszállás során tett egy rövid kitérőt az út menti zöld területen is, és egy kis füvet is magához vett. A négylábú békésen átsétált az új szállítójárműbe, és különösebb fennakadást nem okozva ismét folytathatták útjukat az autósok.

A héten nem ez volt az első eset, hogy nagytestű állatot kaptak lencsevégre az utakon. Nemrég lovak vágtáztak az M7-esen, ami jóval nagyobb riadalmat okozott.

Forrás:

Kapcsolódó írások

Elektromos hajtású vízitaxival rukkolt elő az ABB!
2018. május 16.
Futurisztikus, egyben környezetkímélő közlekedési eszköz prototípusát tesztelték a Genfi-tavon.
Budapest sávelzárás
2018. október 31.
A 9 hónapon át tartó sávlezárásokkal még valahogy együtt tudunk élni, hiszen muszáj. De az, hogy jelen helyzetben a Kossuth Lajos utcában irányonként csupán egy-egy sáv járható, az már azért több, mint fájdalmas.   
Ideges sofőr
2018. november 05.
A felújítási munkálatok a nyár elmúltával sem állnak meg, továbbra is rengeteg helyen találkozhatsz lezárásokkal és korlátozásokkal
Tüntetők a Lánchídnál
2019. január 18.
Budapesten és vidéken egyaránt nehézkes lesz az autós közlekedés