szombat - 2023. június 10.
20 °C
erős felhőzet
alapjarat.hu logo
95 576 Ft
100 626 Ft
D 554 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Érkezik az Aston Martin Magyarországra! - Galéria

2019. augusztus 01. | 17:12

A Gablini Csoporton keresztül nyitja meg első kereskedését az Aston Martin Budapesten.

2019 augusztusának első napján került bejelentésre, hogy az Aston Martin első magyar viszonteladói partnere a Gablini Csoport lesz. Ezzel nem csak Magyarország, de a cégcsoport előtt is új fejezetet nyílik, amely nem mellesleg, már több mint 30 éve tölt be meghatározó szerepet a hazai gépjárműkereskedelemben.

Thomas Kiesele, az Aston Martin Europe elnöke a sajtótájékoztatón ismertette az Aston Martin kínálatát: DB11 és DB11 Volante, a Vantage, DBS Super Leggera, Rapide AMR és Rapide E kapható most, de a piaci igényeknek megfelelően a brit márka is egy SUV-val készül a jövőben, ami a DBX nevet kapja majd, ezen kívül a Vantageből várható még roadster kivitel. Az idén 106 éves márka tervei között szerepel még, hogy a Red Bullal együttműködve fejlesszenek új modelleket, a GT autók helyett a sportosabb vonalat célozva, valamint a Forma-1 és a Le Mans-i 24 óráson is tovább öregbítenék a márka hírnevét.

2020 májusától Budapesten az M3-as bevezetőjén nyitják meg tehát a szalont, a készülőben lévő komplexum kerül kibővítésre. Magyarországon kívül Szlovéniát, Bosznia-Hercegovinát, Albániát, Horvátországot és Szerbiát is lefedi majd a Gablini, az első évben 15 autó eladására számítanak. Tavaly 1000 körüli Aston Martint adtak el világszerte, idén viszont az első félévben már 22%-os növekedés volt tapasztalható.

Ez az Aston Martin DBS V8 2 500 lóerővel őrültebb mint gondolnád Az autósok többsége még ódzkodik az elektromos és önvezető kocsiktól

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!