2020. március 05. | 09:55

A nemzetközi események után várható volt...

Idén is vártuk az Automobil és Tuning Show-t, de a közelmúlt eseményei alapján számítana lehetett arra, hogy lesznek problémák a megrendezéssel. 

A 2020-as AMTS-en több, mint 1 000 autókülönlegesség várta volna az autófanatikusokat közel 100 000 m2-en. Természetesen most is épült egy nyereményautó, amely idén egy 2002-es Porsche Boxster S.

A rendezvényt új időpontban, 2020. szeptember 25-27. között fogják megrendezni.

Az AMTS hivatalos álláspontját alább olvashatod:

Az AMTS szervezőcsapata ezúton szeretné tájékoztatni Önt, hogy a koronavírus kapcsán kialakult nemzetközi helyzet miatt, hosszas mérlegelést követően, az illetékes hatóságok ajánlásait is figyelembe véve azt a felelősségteljes döntést hozta meg, hogy egy őszi időpontra halasztja az idei Automobil és Tuning Show megszervezését.
Új időpontunk: 2020. szeptember 25-27. Hungexpo ​​​​​

A vírust és a terjedését illetően, a jelenleg napról-napra változó helyzetben nem tehetjük ki sem kiállítóinkat, sem látogatóinkat egy esetleges fertőzésveszélynek, melyet nemzetközi tömegrendezvényként - ahová legkevesebb 16 országból érkeznek mind látogatók, mind kiállítók - nem tudunk kontrollálni. Szervezőként, az AMTS-en résztvevő több tízezer látogatónk, valamint minden egyes kiállítónk egészségéért felelőséggel tartozunk, ami minden más szempontot felülír. Az AMTS-t az elmúlt 15 évben tőlünk megszokott minőségben és színvonalban az őszi időpontban tudjuk biztonságosan megrendezni.

A már megvásárolt jegyeket természetesen fel fogják tudni használni a nézők a szeptemberben megrendezett kiállításon is.