2020. április 20. | 15:53

Ráadásul még ronda is, mint a...

Herbie vitathatatlanul az egyik legnépszerűbb kitalált Volkswagen Beetle, amelyet az 1968-as The Love Bug című filmben mutattak be. Ez egy imádnivaló 53-as számú bogár, akinek saját elméje van, bár szerintem a legtöbben ismerik. Sajnos most egy másik ikont árulnak, amelyet stílusosan Furbie-nek neveznek, mivel a 90-es évek szőrös bagolyszerű játéka (Furby) ihletett, ez pedig a legtöbb gyerek karácsonyi kívánság listájának élén szerepelt.

Ha mindkettőt imádod, akkor mázlid van, mivel ezt a szőrös Beetle-t árulják az AutoTraderen, az Egyesült Királyságban. Elég érdekes kombinálása ez Herbie-nek és Furby-nek, viszont el tudom képzelni, hogy valakinek ez tetszik és nem lesz rosszul, ahogy ránéz. 

Ugyan ennek a módosított 1978-as Bogárnak nincs saját elméje, cserébe viszont annyi szőrme borítja, hogy azonnal allergiás rohamot kapok már csak a látványától is. Egyedül a 4 kipufogóvéget tudom értékelni, a fölötte lévő felhúzó, tekerentyű cuccot nem is értem. Az biztos, hogy hatalmas feltűnést keltett az utcán, többek között tulajdonosa ezért is akar megválni tőle, mert megunta a sok bámuló szempárt.

Ha téged nem zavar a figyelem és van felesleges 4700 fontod, vagyis jelenlegi árfolyamon körülbelül 2 millió forintod, a tiéd lehet a VW Furbie Beetle.