Jamie Oliver Londonban hajtotta meg a vadonatúj Evoque-ot

Közzétéve:
2018-12-18, 13:54

A világhírű séf egy eseményre volt hivatalos, de még azelőtt megfűszerezte London utcáit a vadonatúj Range Rover Evoque-kal

A vadonatúj Range Rover globális leleplezésének részeként Jamie Oliver London hangulatos utcáin autózott végig egy Evoque-kal, közben beszerezve a későbbi esemény során elkészítendő, India-inspirált bhaji burgerhez szükséges hozzávalókat.   

Range Rover Evoque vízben

Korábban még nem volt példa olyasmire, hogy vállalaton kívül más is vezethesse a márka vadonatúj modelljeit, mint ahogyan azt most a népszerű séf tehette, az Egyesült Királyság fővárosának élelmiszerboltjait „fosztogatva”. Aggodalomra semmi ok, a szakács nem hagy fel az ételkészítéssel, ugyanis célja a város legjobb vegetáriánus hamburgerének elkészítése volt.

Jamie Oliver kiszáll az új Range Rover Evoque-ból

A beszerző körútról egy rövid videó is készült, melyen látni, ahogy Oliver ellátogat az ismert Brick Lane Market-be, majd pedig félreáll a Taj Stores szupermarket előtt, hogy fűszereket vegyen. A Beigel Bake nevű pékségbe is betért, hogy az est folyamán lehessen mibe pakolni a burger tartalmát.

Könnyűnek bizonyult a parkolás London forgalmas utcáin a legkisebb Range Rover modellel, ehhez nagyban hozzájárult a ClearSight Rear View funkció is, melyet Jamie használt. Az okos visszapillantó tükör HD-kijelzővé alakításával korlátlan kilátás nyílik arra, mi van a jármű mögött.

Range Rover Evoque-ban ül Jamie Oliver

Akadt egy kis szabadideje, így elvitte az autót egy általa már jól ismert, extrém körülményeket felidéző helyre, hogy tesztelje, minden téren helyt tud-e állni a kis crossover. Egy alagúton vágott át, vízeséseken és rámpákon keresztül, míg végül elégedetten folytatta útját az eseményre.

Range Rover Evoque rámpán közlekedik

"Egyszerűen imádom ezt az autót, nagyon szórakoztató volt keresztül vezetni a forgalmas londoni utcákon és a Bishopsgate alagutakban lévő víztározón. Mindig is szerettem a Land Rover-t és tavaly lehetőségem nyílt arra, hogy saját ízlésemnek megfelelően tervezhessem meg az autót, így amikor felkértek a legújabb Evoque tesztelésére, rögtön le is csaptam a lehetőségre.” – mondta Jamie Oliver.

Jamie Oliver Range Rover Evoque-ban ülve

A tény, hogy a Land Rover képes megalkotni olyan sokoldalú járművet, mint a Discovery, valamint reprezentálni azt az agilis jellemet, amit az Evoque is képvisel, csak fokozni tudja a márka iránti érzelmeket.

Kapcsolódó írások

Emberméretű fekvőrendőrt építettek Angliában - VIDEÓ!
2017. december 18.
Enyhén túlsúlyos fekvőrendőrt fektettek le Anglia "várostervezői" egy különleges alkalomból. Nem mindenki vette sikerrel az akadályt...
Opel Astra a legmegbízhatatlanabb autók között
2020. február 21.
A tulajdonosok maguk értékelték az autójukat, valós tapasztalatok alapján állt össze a végleges lista.

További hírek