hétfő - 2023. február 06.
-9.5 °C
tiszta égbolt
alapjarat.hu logo
95 627 Ft
100 671 Ft
D 684 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Jamie Oliver Londonban hajtotta meg a vadonatúj Evoque-ot

2018. december 18. | 14:54

A világhírű séf egy eseményre volt hivatalos, de még azelőtt megfűszerezte London utcáit a vadonatúj Range Rover Evoque-kal

A vadonatúj Range Rover globális leleplezésének részeként Jamie Oliver London hangulatos utcáin autózott végig egy Evoque-kal, közben beszerezve a későbbi esemény során elkészítendő, India-inspirált bhaji burgerhez szükséges hozzávalókat.   

Korábban még nem volt példa olyasmire, hogy vállalaton kívül más is vezethesse a márka vadonatúj modelljeit, mint ahogyan azt most a népszerű séf tehette, az Egyesült Királyság fővárosának élelmiszerboltjait „fosztogatva”. Aggodalomra semmi ok, a szakács nem hagy fel az ételkészítéssel, ugyanis célja a város legjobb vegetáriánus hamburgerének elkészítése volt.

A beszerző körútról egy rövid videó is készült, melyen látni, ahogy Oliver ellátogat az ismert Brick Lane Market-be, majd pedig félreáll a Taj Stores szupermarket előtt, hogy fűszereket vegyen. A Beigel Bake nevű pékségbe is betért, hogy az est folyamán lehessen mibe pakolni a burger tartalmát.

Könnyűnek bizonyult a parkolás London forgalmas utcáin a legkisebb Range Rover modellel, ehhez nagyban hozzájárult a ClearSight Rear View funkció is, melyet Jamie használt. Az okos visszapillantó tükör HD-kijelzővé alakításával korlátlan kilátás nyílik arra, mi van a jármű mögött.

Akadt egy kis szabadideje, így elvitte az autót egy általa már jól ismert, extrém körülményeket felidéző helyre, hogy tesztelje, minden téren helyt tud-e állni a kis crossover. Egy alagúton vágott át, vízeséseken és rámpákon keresztül, míg végül elégedetten folytatta útját az eseményre.

"Egyszerűen imádom ezt az autót, nagyon szórakoztató volt keresztül vezetni a forgalmas londoni utcákon és a Bishopsgate alagutakban lévő víztározón. Mindig is szerettem a Land Rover-t és tavaly lehetőségem nyílt arra, hogy saját ízlésemnek megfelelően tervezhessem meg az autót, így amikor felkértek a legújabb Evoque tesztelésére, rögtön le is csaptam a lehetőségre.” – mondta Jamie Oliver.

A tény, hogy a Land Rover képes megalkotni olyan sokoldalú járművet, mint a Discovery, valamint reprezentálni azt az agilis jellemet, amit az Evoque is képvisel, csak fokozni tudja a márka iránti érzelmeket.

Az egyik legszebb BMW lehet az új 8-as Gran Coupé 2019 legjobb motorjai: 4 elektromos erőforrás van a listán

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!