Jól megszívta az audis, aki 217-tel előzött meg egy civil rendőrautót

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2020-07-14, 12:23

Az egyenruhások utolérték és megbüntették a gyorshajtót.

Új videóval jelentkeztek a pofátlanító rendőrök, akik most arra a sofőrre csaptak le, aki bődületes tempóval zúgott el az egyik civil rendőrautó mellett.

Audi R8 előzi a civil rendőrautót

Az Audi R8-cal közlekedő járművezető konkrétan 217 km/h-val ment, amikor sor került a jelöletlen járőrautó megelőzésére. Az Audi nem lassított a előzés után, 223-mal repesztett a kétszer egysávos 8-as főúton (ahol 90 km/h a legnagyobb megengedett sebesség).

Az egyenruhások a gyorshajtó nyomába eredtek, majd nem sokkal később nyakon is csípték a szabályszegőt. Szerencséjük volt, ugyanis a gyorshajtónak le kellett lassítania a 8-as és 84-es főutak kereszteződésénél található jánosházi körforgalomban.

Az audis 300 000 forintos pénzbírságra számíthat, illetve az egyenruhások nagy valószínűséggel beírtak a neve mellé 8 büntetőpontot, miután az illető megállt az autójával. Ha három éven belül valaki összegyűjt 18 büntetőpontot, akkor elveszíti a jogosítványát.

A rendőrség pofátlan(tan)ítási videó nagyon népszerűek idehaza, és egyébként tényleg jó látni, ahogy kiszűrik azokat a sofőröket, akik magasról tesznek a KRESZ legalapvetőbb szabályaira. A magyar közlekedési kultúrát ismerve azonban biztosak lehetünk abban, hogy még sok ilyen videóval fogunk találkozni a jövőben.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Baleset-megelőzés

Nyugat.hu

Kapcsolódó írások

Szabálytalankodó sofőr
2020. január 07.
Karácsonykor sem tétlenkedett a yard.
Elon Musk áll a betört ablakú Tesla Cybertruck előtt
2019. november 25.
A bemutató előtti próbán minden simán ment.

További hírek