Keszthelyi Vivien újabban egy Q8-cal furikázik

Közzétéve:
2019-05-07, 05:11

A W Series család egyetlen magyar tagja, Keszthelyi Vivien Hockenheimben megkezdte a szezont

A Seyffarth R8 LMS Cup Vice&Rookie 2018-as bajnoka a tél folyamán részt vett az FIA F3 Asian Winter Series versenyein, ahol elegendő tapasztalatot szerzett ahhoz, hogy a rangos nemzetközi hölgy mezőnyben is megállja a helyét. Vivien bekerült a nők számára kiírt formula autós széria tartalék pilótái közé, ám ez azt jelenti, hogy nem kapott állandó pilótaülést. Ennek ellenére részt kell vennie minden versenyhétévgén, és készen kell állnia az éles bevetésre.

A hétvégén a DTM betétfutamaként rendezték az első versenyt, ahová a magyar tehetség új útitársával, egy gyönyörű Q8-as Audival érkezett. Az Instagram profilját aktívan használó sportoló pár nappal ezelőtt büszkén mutatta be a járgányt.

Azt nem tudni, hogy milyen felszereltséggel és erőforrással rendelkezik Keszthelyi Vivien Audi Q8-asa. Az viszont biztos, hogy Európában először a 286 lóerős, 3,0 literes V6 dízel (50 TDI), a 340 lóerős, 3,0 literes benzines (55 TFSI), valamint a 231 lóerős, 3,0 literes V6 dízel (45 TDI) erőforrással dobta piacra a német prémiumgyártó.

A sportosságából adódóan én azt feltételezem, hogy a W Series magyar résztvevője az 55 TFSI-t kapta.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

 Jamie Chadwick a Hockenheim egyik kanyarjában
2019. május 07.
Hatalmas várakozás előzte meg az első női formulaautós bajnokság rajtját
Keszthelyi Vivien sikeresen kezdte az idényt Hockenheimben!
2018. május 07.
Az Audi R8 LMS kupasorozatban versenyző Keszthelyi Vivien első versenyhétvégéjén mindkét verseny végén felállhatott a dobogóra, ami nagy önbizalmat adhat neki a további küzdelmekhez.

További hírek