Nehéz lenne vitatkozni azzal, hogy a 8-as BMW a bajor gyártó egyik legszebb modellje a jelenlegi kínálatban. A kupé modellek csúcsa magával ragadó vonalakkal rendelkezik, még ha egyeseknek nem is ez a kedvence a propelleres márkától. Most pedig kiderült, hogyan festene a 8-as sorozat Shooting Brake karosszériakivitelben, hiszen a J.B. Cars nem volt rest foglalkozni a kérdéssel.

A látványterv nagyon ütősre sikeredett, szinte harapni lehet a sportosságot a csapott tetejű, háromajtós kombi BMW láttán. A változtatás jó hatással lenne a hátsó fejtérre és a csomagtartó méretére is, ám ezek sokadlagos szempontok az autó megjelenéséhez képest. Kemény döntés lenne kitalálni, hogy vajon a kupé vagy a Shooting Brake kivitel néz ki jobban ebből a modellből.

Ennek ellenére szinte semmi esély nincs arra, hogy a BMW ilyen változatot csináljon a 8-as modellből, hiszen ez egy vérbeli sportkupénak született. Így is viszonylag sok kivitelben elérhető, hiszen van a Coupe mellett Gran Coupe és Convertible is belőle. Az igazán merészek pedig az M8 Competition csúcsmodellt is választhatják.

Ha már 8-as sorozat, akkor érdemes megnézned egy klasszikusról készült korábbi Alapjárat tesztvideót is.