Látni és látszódni, ez a lényeg  - A Laller Carnál is!

Közzétéve:
2019-10-15, 14:38

Az Országos Rendőrfőkapitányság és a Balesetmegelőzési Bizottság - karöltve az Innovációs és Technológiai Minisztériummal - idén is követi a hagyományokat, és közlekedésbiztonsági akciót indít.

A „Látni és látszani 2019 - egymásért” kampány során közel egy hónapon keresztül (október 16. – december 8. között) fokozottan figyelik majd a szakemberek és a rend éber őrei, hogy minden gépjármű megfeleljen műszakilag a vonatkozó előírásoknak, kifejezett hangsúlyt fektetve a világításra.

Az akció sikeréhez elengedhetetlen a szervizek aktív közreműködése, az ő feladatuk és felelősségük, hogy minden forgalomban résztvevő jármű megfelelően fel legyen készítve, legyen szó akár a világítás ellenőrzéséről, vagy a szükséges javítások elvégzéséről.

Fényszóró vizsgálat a szervizben

A komoly kihívással járó feladat mellett ez egy nemes cél, és szép társadalmi felelősségvállalás is a maga nemében, melyet átéreznek a szervizvezető szakemberek. Horváth Lajos Magyarország egyik legmodernebb műhelyének tulajdonosaként pontosan tudja, hogy milyen fontos látni és látszódni:

„Napról napra rengetegen fordulnak meg a Laller Carban, így komoly felelősség és nyomás van rajtunk ezzel kapcsolatban. Jómagam vizsgabiztosként is tevékenykedem, és rettentően fontosnak tartom, hogy én és a kollégáim csakis úgy engedjük vissza a forgalomba a hozzánk érkező gépjárműveket, hogy azok tökéletes műszaki állapotban vannak. Különösen igaz ez a világító és jelzőberendezésekre! Ezért is vettük örömmel a felkérést, állunk be mi is a sorba, az elérhető legmodernebb technológiával támogatni a „Látni és látszani 2019 - egymásért” kampányt.

Egy autó az őszi közlekedésbiztonsági átvizsgáláson

Az említett időszakban a Laller Carnál az őszi közlekedésbiztonsági átvizsgálásra vonatkozó akciókat is hirdetnek, hogy a hozzájuk forduló autósokat teljes körben ki tudják szolgálni:

„Az akció során - ahogy eddig is - kiemelt figyelmet fordítunk minden közlekedésbiztonságot meghatározó alkotóelem felülvizsgálatára. Felhívjuk az ügyfeleink figyelmét a rendellenességekre, kihangsúlyozzuk a javítás szükségességét, tanácsokat adunk és megválaszoljuk a témában felmerülő kérdéseket.

Igyekszünk minden tőlünk telhetőt elkövetni azért, hogy tovább erősítsük a tudatos közlekedésbiztonságot, és hogy előtérbe helyezzük a gépjármű üzemeltetők felelősségének fontosságát. Őszintén remélem, hogy minél több szerviz csatlakozik az ORFK akciójához, és együtt, közös erővel sikerül javítani és jobbá tenni a hazai közlekedési morált.” - mondta el legfőbb motivációjukat a váci csúcsszerviz tulajdonosa, Horváth Lajos.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Tóth Krisztián Márk

További hírek