Kártörténeti elemzés 3 990 Ft-ért
szombat - 2023. december 09.
0 °C
borús égbolt
alapjarat.hu logo
95 573 Ft
100 634 Ft
D 593 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Lezúzták Cristiano Ronaldo 754 millió forintos Bugatti Veyronját

2022. június 21. | 10:44

A portugál futballista testőre vezette falnak Mallorcán a sportautót.

Cristiano Ronaldo egyik testőre összetörte a 37 éves futballsztár 2 millió dollár (aktuális árfolyamon átváltva 754 millió forint) érétékű Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse-ét.

A hírek szerint Ronaldo és kísérete jelenleg Mallorcán tartózkodik, és a Manchester United játékosa egy kis konvojjal – ám nem a kérdéses Bugattiban – utazott, amikor a baleset bekövetkezett. A helyszínen készült képeken látható, hogy az autó kidöntött egy út szélén lévő téglafalat, miután túl nagy sebességgel próbált bevenni egy kanyart.

A Daily Mail beszámolójából kiderül, hogy a testőr a balesetet követően kiszállt az autóból, hogy a portugál futballistával folytathassa útját, a kíséret néhány tagja pedig a helyszínen maradt, hogy a segítse a rendőrséggel munkáját.

Az internetre felkerült képek tanúsága szerint az autó eleje minimális sérülést szenvedett, karcolások láthatók a lökhárítón és a splitteren. Úgy tűnik, hogy a Veyron Grand Sport Vitesse utasoldala meglehetősen nagy ütést kaphatott, és komoly javításra lesz szüksége. A balesetről további képeket itt nézhetsz.

Bár az anyagi kár jelentős, de személyi sérülés nem történt. A Daily Mail lapnak nyilatkozó forrás szerint a Bugattit vezető testőr teljes felelősséget vállalt a balesetért. Tekintettel arra, hogy a 2021-22-es szezonban a portugál labdarúgó mintegy 125 millió dollárt fog keresni, minden bizonnyal nem jelent majd különösebb problémát számára a Bugatti megjavítása.

Nyitókép: Bugatti

Német autóipari szakszervezet: túl keveset fizet a Tesla a német munkavállalóinak A BMW 1 milliárd eurós fejlesztésbe kezd a villanyautók építéséhez

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!