2022. június 21. | 10:44

A portugál futballista testőre vezette falnak Mallorcán a sportautót.

Cristiano Ronaldo egyik testőre összetörte a 37 éves futballsztár 2 millió dollár (aktuális árfolyamon átváltva 754 millió forint) érétékű Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse-ét.

A hírek szerint Ronaldo és kísérete jelenleg Mallorcán tartózkodik, és a Manchester United játékosa egy kis konvojjal – ám nem a kérdéses Bugattiban – utazott, amikor a baleset bekövetkezett. A helyszínen készült képeken látható, hogy az autó kidöntött egy út szélén lévő téglafalat, miután túl nagy sebességgel próbált bevenni egy kanyart.

A Daily Mail beszámolójából kiderül, hogy a testőr a balesetet követően kiszállt az autóból, hogy a portugál futballistával folytathassa útját, a kíséret néhány tagja pedig a helyszínen maradt, hogy a segítse a rendőrséggel munkáját.

Az internetre felkerült képek tanúsága szerint az autó eleje minimális sérülést szenvedett, karcolások láthatók a lökhárítón és a splitteren. Úgy tűnik, hogy a Veyron Grand Sport Vitesse utasoldala meglehetősen nagy ütést kaphatott, és komoly javításra lesz szüksége. A balesetről további képeket itt nézhetsz.

Bár az anyagi kár jelentős, de személyi sérülés nem történt. A Daily Mail lapnak nyilatkozó forrás szerint a Bugattit vezető testőr teljes felelősséget vállalt a balesetért. Tekintettel arra, hogy a 2021-22-es szezonban a portugál labdarúgó mintegy 125 millió dollárt fog keresni, minden bizonnyal nem jelent majd különösebb problémát számára a Bugatti megjavítása.

Nyitókép: Bugatti