Rendelj az Alapjárat boltjából karácsonyi ajándékot! Alapjáratos pólók, bögrék és további izgalmas termékek 10%-os kedvezménnyel 2018. december 10-e és december 23-a között leadott rendelésekre. Rendeld meg még ma a neked tetsző Alapjáratos cuccot! 

Nobile Edition autók fényezése különleges háromrétegű, Blu Nobile árnyalatú szín, amely teljesen új lesz. 20 colos kerekeket, és ezüst féknyergeket kapnak, ezek még jobban kiemelik a modell színét. Kívülről nem utal semmi más a fényezésen kívül arra, hogy nem egy sima modellel van dolgod. Műszaki fejlesztést is tartalmaz a csomag, amely egyelőre úgy néz ki, hogy egy módosított sebességváltót takar, illetve számos kisebb frissítés is fellelhető lesz majd, jelentsen ez bármit is. A Nobile Edition az alábbi modelleknél érhető el: Levante S és S Q4; Ghibli S és S Q4; Quattroporte S, S Q4 és GTS.

A Maserati exkluzív belsőt szánt a Nobile Editionnek

A belső tér nem lesz egyforma, ugyanis a Maserati két szedánja speciálisabb anyagokat kap, mint a luxus SUV. A Ghibli és a Quattroporte Edizione Nobile kiadásait magasfényű, Rovere fa furnérral díszítik, míg a Levante magasfényű fémháló szövést kap. Illetve megkapják a GranSport modellekből jól ismerhető sportos üléseket, amelyeket a gyártó nem használt eddig más felszereltségeknél. Ha ez nem lenne elég, a kétszínű Pieno Fiore bőrrel bevont hátsó ülések is fűthetők, míg az elöl utazók még nagyobb kényelemben részesülnek, mert az ottaniak nem csak fűthetők, de hűthetők is. Természetesen Alcantara is fellelhető az utastérben, mint minden exkluzívabb autóban. Ha az utasok nem szeretnének a motor hangjában gyönyörködni, akkor a Bowers & Wilkins hangrendszer kiváló hangzást biztosít a bent ülők számára. Emellett aktív biztonsági funkciók egészítik ki a nem mindennapi felszereltséget. Mind a három modell esetében egy különleges plakett jelzi azok különlegességét, az exkluzív belső mellett.

Maserati Levante Nobile Edition

Remélem, hogy Európai piacra is szánnak párat, bár erről még nem esett szó. A Maserati az Egyesült Államokba és Kanadába mindegyik típusból 50 darabot importálnak majd, ezek pedig decemberben a márkakereskedésekben elérhetőek lesznek.

Az árakat is lehet más tudni, a Ghibli Edizione Nobile a legolcsóbb, ennek alapára 94 275 dollár, amely átszámítva 27 millió forintnak felel meg. A Levante Edizione Nobile 100 975 dollárról, a Quattroporte Edizione Nobile 117 175 dollárról indul.