Megáll az ész: fűnyírós horrorkaravánt fogtak a rendőrök az M1-esen

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-10-11, 09:52

Most már nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek.

A Fejér megyei rendőrök gyorsított eljárásban büntették meg azt a szerb férfit, aki egy olyan horrorkaravánnal közlekedett az M1-es autópályán, aminek a végéről félig lelógott egy fűnyírótraktor.

Az autópálya rendőrök 2019. október 9-én, a délutáni órákban szedték ki a forgalomból a 36 éves sofőrt, aki a Mercedeséhez egy pótkocsit kapcsolt, amire

  • egy BMW-t,
  • egy Volkswagent és
  • egy fűnyírótraktort rögzítettek.

Pótkocsiról lelógó fűnyírótraktor

A BMW elől, míg a fűnyírótraktor hátul lógott le a szerelvényről, az már csak hab a tortán, hogy a 3 jármű együttes súlya rendkívüli módon meghaladta a pótkocsi maximális terhelhetőségét. A szerb sofőrt a járőrök előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol pénzbüntetésben részesült.

Pótkocsiról lelógó BMW

Sajnos gyakorlatilag minden nap jön hír valamilyen horrorkaravánról, olyan sok bicskanyitogató tákolmány fut át Magyarországon, hogy a rendőrségnek nincs esélye arra, hogy az összeset lekapcsolja. Ezt a fűnyíros manust látva én már azt sem tudom, hogy sírjak vagy nevessek.

Ha kíváncsi vagy az autós világ legújabb híreire, akkor nézd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Volkswagen e-Up! elektromos kisautó elölről
2019. május 22.
Szlovákiában készülnek a konszern szupermini villanyautói
2018-as Suzuki Vitara elölről
2018. október 23.
Több jeles magyar képviselője is volt az autóiparnak világszerte az idők során, mára pedig számos nagyvállalat van jelen az ország különböző térségeiben.

További hírek