2019. január 08. | 10:32

Már Te is lapozgathatod az Autópálya Kisokos legújabb elektronikus kiadványát. A 2019-es útmutató már magyar, angol, német és román nyelven is olvasható

Az Autópálya Kisokos elektronikus változata 2019 telére megújult. Nagy előnye, hogy már több nyelven is olvasható. Tartalom tekintetében kifejezetten részletes, kitér a forgalomban való részvétel minden aspektusára. Röviden leírja hogyan és miképpen szükséges az autót felkészíteni a rossz útviszonyokra, figyelmeztet a KRESZ által előírt szabályokra, s veszélyhelyzeteket animáció segítségével példázza.

Kiemeli, hogy mielőtt útnak indulnál, mindenképp győződj meg az akkumulátor működéséről, az üzemanyag mennyiségéről, és a megfelelő mennyiségű élelmiszer magunkkal szállításáról. Egy szóval még a teljesen maguktól értetődőnek tűnő dolgokat is, amikről a sofőrök megfeledkezhetnek.

Továbbá, a kiadvány számos elérhetőséget ad meg arra az esetre, ha autópálya matricát szeretnél vásárolni. Rengeteg telefonszám szerepel benne, amik útszakaszokra felbontva hívhatóak baleset esetén. Ez azért hasznos, mert gyorsabban hozzád tud érni a segítség.

Személy szerint úgy gondolom, hogy az Autópálya Kisokos idei változata hasznos útitársnak fog bizonyulni, főleg a téli kapkodós időszakban. Ehhez az is nagyban hozzájárul, hogy 4 nyelven és elektronikusan is elérhető. A brossura megtekintéséhez keresd fel a Zsiráf Kreatív Ügynökség oldalát.