Jó hírrel szolgál a McLaren azon 106 szerencsés (és istentelenül gazdag) embernek, akik hozzájuthatnak az új McLaren Speedtail Hyper GT kiadásához. Összesen három látványtervvel álltak elő a wokingiek, amiket most te is megvizslathatsz. Az ügyfelek dönthetnek a szín, a felnik, és a beltér elemeiről. Természetesen ez a három látványterv csak útmutatás a lehetőségek széles listájához, minden vásárló egyedileg választhat majd ezektől eltérő kombinációkat is.

Az első variáció, amit a McLaren színnel és anyagokkal foglalkozó csapata megálmodott az Urbane névre hallgat. Azon vásárlóknak ajánlják, akik szofisztikált, elegáns megjelenésre vágynak hiperautójukon. Az egész karosszérián találhatóak szabadon hagyott szénszálas felületek. A beltér felé haladva megjelennek a fényes, kék eloxált alumínium díszítések uralkodnak, a vezető ülés fémkék színű, míg az utasülések világos szürkék. Mindezt sötétkék varrások egészítik ki. Az extra vékonyszénszálas rétegek használatának technológiájával pedig minden McLaren jelvény karbonmintás.

Amennyiben a vásárlók valami feltűnően prémium megjelenésre vágynak, a Visionary téma lesz az ő kezdőlökésük. A külső festés egy vibráló narancssárga szín, ezüstös díszítésekkel, karbonszálas splitterekkel és egy 18 karátos fehérarany McLaren logóval megkoronázva. A beltérben a sötét tónusok uralkodnak, mintha Batman barlangjába érkezne az ember. A beltér anyagait tekintve a bőr és a nubukbőr van egyértelmű többségben. A vezető ülés sötét tengerészkék bőr, az utasülések pedig ugyanezen árnyalat nubuk bőr variánsai.

A Dynamic témától még az is vérszemet kap, aki egyébként nem kedveli a piros autókat (például én). De annyira szép ez a mélypiros árnyalat, hogy duzzogva, de még én is elfogadnám. Az outlookot fényes fekete, ezüst részletekkel meghintett felnik koronázzák meg. A vad vörös külső egy vad vörös belsőt rejt, hihetetlenül elegáns kombinációban a törtfehérrel. A fehérszínű karbonfelületek kidolgozásánál szintén a szupervékony szénszálas technológiát alkalmazták.

Az új McLaren Speedtail Hyper GT nem csak látszatra csúcsautó, a motorháztető alatt is komoly fizikai erők tombolnak. A számszerűsített 1035 lóerő még kimondva is bődületesen sok. A végsebesség 403 km/h, a 300 km/h sebességet pedig mindösszesen 12,8 másodperc alatt teljesíti. WOW!