Nem elég, hogy McLaren Speedtail, még egyedi is legyen!

Közzétéve:
2018-12-30, 02:33

Te is benne vagy a szerencsés 106 vásárlóban, akik jogosultak egy McLaren Speedtail megvásárlására? Hát én sem! De azért jó elképzelni mi lenne, ha én választhatnék egyedi színt, vagy kereket a limitált szériás autómra, egyenesen a gyártótól!

Jó hírrel szolgál a McLaren azon 106 szerencsés (és istentelenül gazdag) embernek, akik hozzájuthatnak az új McLaren Speedtail Hyper GT kiadásához. Összesen három látványtervvel álltak elő a wokingiek, amiket most te is megvizslathatsz. Az ügyfelek dönthetnek a szín, a felnik, és a beltér elemeiről. Természetesen ez a három látványterv csak útmutatás a lehetőségek széles listájához, minden vásárló egyedileg választhat majd ezektől eltérő kombinációkat is.

McLaren Speedtail koncepció Urbane kiadás kívülről

McLaren Speedtail koncepció Urbane kiadás beltér

Az első variáció, amit a McLaren színnel és anyagokkal foglalkozó csapata megálmodott az Urbane névre hallgat. Azon vásárlóknak ajánlják, akik szofisztikált, elegáns megjelenésre vágynak hiperautójukon. Az egész karosszérián találhatóak szabadon hagyott szénszálas felületek. A beltér felé haladva megjelennek a fényes, kék eloxált alumínium díszítések uralkodnak, a vezető ülés fémkék színű, míg az utasülések világos szürkék. Mindezt sötétkék varrások egészítik ki. Az extra vékonyszénszálas rétegek használatának technológiájával pedig minden McLaren jelvény karbonmintás.

McLaren Speedtail Hyper GT Visionary látványterv kívülről

McLaren Speedtail Hyper GT Visionary látványterv beltér

Amennyiben a vásárlók valami feltűnően prémium megjelenésre vágynak, a Visionary téma lesz az ő kezdőlökésük. A külső festés egy vibráló narancssárga szín, ezüstös díszítésekkel, karbonszálas splitterekkel és egy 18 karátos fehérarany McLaren logóval megkoronázva. A beltérben a sötét tónusok uralkodnak, mintha Batman barlangjába érkezne az ember. A beltér anyagait tekintve a bőr és a nubukbőr van egyértelmű többségben. A vezető ülés sötét tengerészkék bőr, az utasülések pedig ugyanezen árnyalat nubuk bőr variánsai.

McLaren Speedtail Hyper GT Dynamic látványterv kívülről

McLaren Speedtail Hyper GT Dynamic látványterv beltér

A Dynamic témától még az is vérszemet kap, aki egyébként nem kedveli a piros autókat (például én). De annyira szép ez a mélypiros árnyalat, hogy duzzogva, de még én is elfogadnám. Az outlookot fényes fekete, ezüst részletekkel meghintett felnik koronázzák meg. A vad vörös külső egy vad vörös belsőt rejt, hihetetlenül elegáns kombinációban a törtfehérrel. A fehérszínű karbonfelületek kidolgozásánál szintén a szupervékony szénszálas technológiát alkalmazták.

Az új McLaren Speedtail Hyper GT nem csak látszatra csúcsautó, a motorháztető alatt is komoly fizikai erők tombolnak. A számszerűsített 1035 lóerő még kimondva is bődületesen sok. A végsebesség 403 km/h, a 300 km/h sebességet pedig mindösszesen 12,8 másodperc alatt teljesíti. WOW!

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

 McLaren 720S Spider
2018. november 22.
A szupersportautókat gyártó vállalat sajtóközleményében jelentette be, hogy hamarosan, 2018. december 8-án mutatja be a 720S „drop-top”, vagyis tető nélküli kivitelét
McLaren F1 a levegőben
2018. november 30.
A 90-es évek legendája feltöltés nélkül utasította maga mögé a világot, 627 lóerős motorja és pihekönnyű kasztnija lehetővé tette a hihetetlen rekorddöntést!

További hírek