Októbertől bővül a LEGO Technic felhozatala

Közzétéve:
2019-09-30, 06:50

A prémium Land Rover Defender típus 2019. október 1-jétől lesz beszerezhető a LEGO boltokban. A termék árából a való életben, valódi autódra vásárolhatsz például egy darab gumiabroncsot.

Hogy mi az, ami igazán jó a LEGO-zásban? Legtöbbünk arcára bizonyára már maga a miniatűr kockácskák létezése is mosolyt csal. Ezen felül pedig még nagyobb öröm esetleg összeülni a családdal, barátokkal pár órácskára és elszórakozni a darabkák összerakosgatásával. A katarzis viszont akkor következik be, amikor elkészült a remekmű.

Land Rover Defender LEGO-s doboza

Foglalkozásomból kifolyólag közel áll hozzám minden, aminek négy, vagy annál több kereke van, így hát muszájnak éreztem írni a LEGO Technic újdonságáról. Na meg persze nemrégiben járt hazánkban a rendkívül nagy sikernek örvendő, életnagyságú LEGO Bugatti. A sportautó megépítéséhez a dolgozóknak nagyjából 1 évre volt szükségük, mindez összességében 13 438 munkaórát takar. A bemutatón két kollégám is részt tudott venni, az eseményről cikk, illetve galéria készült.

Na de mit tud a Defender?

Fontos leszögezni, hogy a mini járművet a LEGO és a Land Rover közösen fejlesztette és tökéletesítette. Annak ellenére, hogy ez egy fiatalok, főként gyerekek számára (11+) kitalált és kifejlesztett elfoglaltság, én mindig nagyon jól elszórakozom vele. Az apróság felettébb összetettre sikeredett, ugyanis 2 573 darab kockából áll. A Defender ajtajai nyithatók, tetőcsomagtartója is van, ami levehető és még számos más tulajdonsággal rendelkezik.

LEGO Technic Land Rover Defendert rak ki egy férfi

Valami eszméletlen, hogy megszólalásig hasonlít az életnagyságú Land Rover Defenderhez, hiszen a replika modellben megfigyelhető a sorhatos, hathengeres motorblokk, csakúgy, mint a négyfokozatú szekvenciális váltó. A gyártó különösen büszke és elégedett azzal a végeredménnyel, ahogyan a sebességváltó sikeredett! Az utastér kellően tágas, a kormánykerék forgatható, még a hátsó ülések is dönthetők!

Több érdekességre a LEGO Technic Land Rover Defenderrel kapcsolatban nem is reflektálnék, a termék érkezéséig már egyébként sem kell sokat aludni. A játékautó október 1-jétől szerezhető be a boltokban, ára megközelítőleg 60 000 forint lesz.

Forrás:

További autós hírek

Az eset Lengyelországban történt a napokban. A felvételen az látható, ahogy egy 15 éves lány megpróbál átkelni este a zebrán,…

30 ezer forintos bírságot is kaphat az, aki indokolatlanul használja a ködlámpát, aki pedig többször is megszegi ezt a szabályt,…

“FIGYELEM! Édesapám s jómagam kollégája és egyben nagyon jó barátunk súlyos MENTŐBALESETET szenvedett a mai napon Pusztaszabolcson és nagyon sok…

Oroszországban, Szamara városában,  az Olvi nevű olajtársaság találta ki a nem kis “forgalmat” generáló akciót. Ingyen adták a benzint, de…

Alkoholmámorban úszó sofőrre hívták ki a rendőröket a Népligetben – számoltak be a ripost-nak szemtanúk. Szerda délután a 9. kerületben,…

Kapcsolódó írások

LEGO Bugatti Chiron
2019. szeptember 16.
Több mint 1 millió elem és 13 000 munkaóra, ez a LEGO Technic Bugatti Chiron.
Láttál már gőzhajtású Land Rover-t?
2018. február 01.
Egy mezei Land Rover önmagában nem volt kuriózum egy 67 éves brit nyugdíjas férfi számára, ezért úgy döntött, a régi dízelmotort gőzmeghajtásra cseréli.
Megjártuk a Budapesti Auto Show-t! - GALÉRIA
2017. október 27.
Az ötödik alkalommal megrendezett cégautó konferencia idén magával hozta többek között a Peugeot, BMW, Opel és a Nissan modelljeit is. De vajon mit tartogatott még a seregszemle?
Legújabb Land Rover Defender várható kinézete
2018. október 04.
2020-ban bemutatkozik a Defender legújabb, teljesen átdolgozott generációja. A legendás terepjáró újult erővel feszül a ringbe, amit jelenleg a G-osztály ural!