Az Alapjáraton már jelent meg cikk LEGO Bugatti Chironról, de azt is láthattad, hogy teljesíti a töréstesztet egy LEGO-ból készült Porsche 911. Ha úgy érzed, kicsit korán nőttél fel és még mindig összeraknál különböző dolgokat, és nem utolsósorban az amerikai autókért is rajongasz, akkor örülni fogsz!

Ugyanis ha kedved tartja, most már egy 1967-es Ford Mustang Fastback-et is összerakhatsz otthon! A kis LEGO Mustangnak megvan mindene, ami kell: fehér versenycsíkozás, GT-jelvény, gumikerekek, ötküllős tárcsával.

A dobozára az lesz majd írva, hogy 16 évtől felfelé ajánlják majd, de szerintem te is tudod, hogy jóval idősebb generáció lesz az, amelyik a leginkább szórakozik majd rajta. A LEGO Ford Mustang 33 centiméteres, és miközben lapozgatod a leírást, hogy is kell összerakni, érdekes leírást találhatsz nemcsak a LEGO Mustangról, de az eredetijéről is, hogyan terverzték meg anno.

 

A csomagban helyett kapott még egy V8-as motor, akkumulátor és légszűrő is. Az ajtókat nyithatod, a beltérben a kormányt tekerheted, ott a két ülés, váltó, rádió. Mi más kell még?

Ha LEGO-autókban is inkább az egyediséget keresed, akkor nem kell félned, kompresszortól kezdve nitróig sok egyéb kiegészítő is rendelkezésre áll, ha megveszed a LEGO-kitet.

A Ford Mustang LEGO változata 2019. március 1-jétől lesz kapható kissé borsos, 44 990 forintos áron. Az ismertető szerint 1471 darabból áll a csomag, egyelőre azonban csak kívánságlistára helyezhető a LEGO webshopjában, megrendelni még nem lehet.

Ha ismersz olyat, aki szereti az autókat és a LEGO-kat, jegyezd meg ezt a cikket, hátha jól jön még ajándékba!