Rakj össze egy 1967-es Ford Mustang Fastback-et LEGO-ból!

Közzétéve:
2019-02-26, 16:26

A LEGO újabb összerakható autót dob piacra, ezúttal egy klasszikus amerikai izomautót

Az Alapjáraton már jelent meg cikk LEGO Bugatti Chironról, de azt is láthattad, hogy teljesíti a töréstesztet egy LEGO-ból készült Porsche 911. Ha úgy érzed, kicsit korán nőttél fel és még mindig összeraknál különböző dolgokat, és nem utolsósorban az amerikai autókért is rajongasz, akkor örülni fogsz!

1967-es Ford Mustang Fastback LEGO készlet

Ugyanis ha kedved tartja, most már egy 1967-es Ford Mustang Fastback-et is összerakhatsz otthon! A kis LEGO Mustangnak megvan mindene, ami kell: fehér versenycsíkozás, GT-jelvény, gumikerekek, ötküllős tárcsával.

A dobozára az lesz majd írva, hogy 16 évtől felfelé ajánlják majd, de szerintem te is tudod, hogy jóval idősebb generáció lesz az, amelyik a leginkább szórakozik majd rajta. A LEGO Ford Mustang 33 centiméteres, és miközben lapozgatod a leírást, hogy is kell összerakni, érdekes leírást találhatsz nemcsak a LEGO Mustangról, de az eredetijéről is, hogyan terverzték meg anno.

LEGO Ford Mustang Fastback belseje

 

A csomagban helyett kapott még egy V8-as motor, akkumulátor és légszűrő is. Az ajtókat nyithatod, a beltérben a kormányt tekerheted, ott a két ülés, váltó, rádió. Mi más kell még?

Ha LEGO-autókban is inkább az egyediséget keresed, akkor nem kell félned, kompresszortól kezdve nitróig sok egyéb kiegészítő is rendelkezésre áll, ha megveszed a LEGO-kitet.

LEGO Ford Mustang Fastback 1967 kit

A Ford Mustang LEGO változata 2019. március 1-jétől lesz kapható kissé borsos, 44 990 forintos áron. Az ismertető szerint 1471 darabból áll a csomag, egyelőre azonban csak kívánságlistára helyezhető a LEGO webshopjában, megrendelni még nem lehet.

Ha ismersz olyat, aki szereti az autókat és a LEGO-kat, jegyezd meg ezt a cikket, hátha jól jön még ajándékba!

Forrás:

Kapcsolódó írások

Ford T-Model kisgyerekkel fotózva
2018. október 08.
Galamb József makói mérnök nagy szakmai diadala volt, amikor 1908. október 8-án kigördült az első Ford T-Model a gyár szerelőcsarnokából.
2003 2006 Ford GT, 1968 Ford GT40, eladó 2006 Ford GT, királykék, fehér versenycsík, oldalnézet, elölről, balról
2019. január 21.
Egy keveset futott szuperautóra rábukkanni sosem volt egyszerű feladat. Ennek ellenére kevesebb, mint 4 hónap alatt 2 ilyen Ford GT is felbukkant
1966 Oldsmobile Tornado
2019. április 22.
A General Motors 1966-ban előállt egy teljesen új Gran Turismóval, amit a Ford Thunderbird vetélytársaként képviseltetett. Ő az első generációs Oldsmobile Toronado
Mustang Boss 429
2018. november 07.
Egy vadonatúj Mustangnál már csak egy régebbi típus lehet vonzóbb, átalakítva meg aztán pláne! A Classic Recreations ezúttal a Mustang Boss 429-es típushoz nyúlt hozzá, melyből több példány is várható.