Rakj össze egy 1967-es Ford Mustang Fastback-et LEGO-ból!

Közzétéve:
2019-02-26, 16:26

A LEGO újabb összerakható autót dob piacra, ezúttal egy klasszikus amerikai izomautót

Az Alapjáraton már jelent meg cikk LEGO Bugatti Chironról, de azt is láthattad, hogy teljesíti a töréstesztet egy LEGO-ból készült Porsche 911. Ha úgy érzed, kicsit korán nőttél fel és még mindig összeraknál különböző dolgokat, és nem utolsósorban az amerikai autókért is rajongasz, akkor örülni fogsz!

1967-es Ford Mustang Fastback LEGO készlet

Ugyanis ha kedved tartja, most már egy 1967-es Ford Mustang Fastback-et is összerakhatsz otthon! A kis LEGO Mustangnak megvan mindene, ami kell: fehér versenycsíkozás, GT-jelvény, gumikerekek, ötküllős tárcsával.

A dobozára az lesz majd írva, hogy 16 évtől felfelé ajánlják majd, de szerintem te is tudod, hogy jóval idősebb generáció lesz az, amelyik a leginkább szórakozik majd rajta. A LEGO Ford Mustang 33 centiméteres, és miközben lapozgatod a leírást, hogy is kell összerakni, érdekes leírást találhatsz nemcsak a LEGO Mustangról, de az eredetijéről is, hogyan terverzték meg anno.

LEGO Ford Mustang Fastback belseje

 

A csomagban helyett kapott még egy V8-as motor, akkumulátor és légszűrő is. Az ajtókat nyithatod, a beltérben a kormányt tekerheted, ott a két ülés, váltó, rádió. Mi más kell még?

Ha LEGO-autókban is inkább az egyediséget keresed, akkor nem kell félned, kompresszortól kezdve nitróig sok egyéb kiegészítő is rendelkezésre áll, ha megveszed a LEGO-kitet.

LEGO Ford Mustang Fastback 1967 kit

A Ford Mustang LEGO változata 2019. március 1-jétől lesz kapható kissé borsos, 44 990 forintos áron. Az ismertető szerint 1471 darabból áll a csomag, egyelőre azonban csak kívánságlistára helyezhető a LEGO webshopjában, megrendelni még nem lehet.

Ha ismersz olyat, aki szereti az autókat és a LEGO-kat, jegyezd meg ezt a cikket, hátha jól jön még ajándékba!

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

1984 Ford Bronco XLT, barna SUV, elölnézet, oldalnézet, balról
2019. szeptember 14.
1980-ban mutatkozott be a Ford Bronco harmadik generációja. Az évek múlásával több apró módosításon esett át, de a széria csak 1984-ben nyerte el legmarkánsabb jellegzetességeit
Playmouth Barracuda
2019. augusztus 10.
A Barracuda volt az első kompakt méretű izomautó a világon, a Mustang előtt debütált 1964-ben. Csupán 10 évig gyártották, mégis igazi kuriózummá vált!

További hírek