Ritka és megható pillanat egy Toyota márkaszervizben

Közzétéve:
2019-07-16, 11:15

Közel egymillió kilométert futott Hiace furgont vittek be kötelezőre.

Nem mindennapi esetnek lehettek szemtanúi a debreceni Toyota-márkaszervizben, hiszen egy olyan Hiace modellt vittek be hozzájuk, mely az 1 000 000 kilométeres szervizére érkezett. A hosszított kivitelű furgon 12 éve van a tulajnál, anno helyben vásárolta az autót.

2007-es Toyota Hiace emelőn

A 2,5 literes, 117 lóerős motorral szerelt munkaeszközben a futóműalkatrészek egy része még gyári, a motorhoz sem nyúltak komolyabban soha. Az izzítógyertyák és az önindító is az a darab, mellyel a Hiace legurult a futószalagról. A tulaj eredetileg egy 500 ezer kilométeres intervallumra tervezett az autóval, ám végül kicsit túlment a dolog.

A különös alkalomra való tekintettel a szerviz átvállalta az átvizsgálás, és a munkálatok teljes költségét az alkatrészekkel együtt. Ráadásul a nyikorgó tolóajtó görgőt is lecserélték grátiszba.

2007-es Toyota Hiace kilométerórája

Forrás:

Kapcsolódó írások

Toyota RAV4 2019
2018. november 16.
A fejlesztőknek annyira tetszett a végeredmény, hogy a RAV4 városi terepjáróból abszolút el tudnak képzelni egy versenybe illő kivitelt is.
Új Corolla ütközik a régivel. Túlélted volna?
2017. május 19.
Az autók biztonságtechnikai szempontból is forradalmi fejlődéseken mentek keresztül. De vajon egy új autóban nagyobb az esély a túlélésre?
Megjártuk a Budapesti Auto Show-t! - GALÉRIA
2017. október 27.
Az ötödik alkalommal megrendezett cégautó konferencia idén magával hozta többek között a Peugeot, BMW, Opel és a Nissan modelljeit is. De vajon mit tartogatott még a seregszemle?
A legőrültebb autók a 2017-es tokiói autószalonról
2017. november 02.
A japánoktól Európába egészen visszafogott modellek jutnak csak el, de a galéria bemutatja azt is, mit tudnak kihozni magukból, ha a saját közönségüknek gyártanak