szombat - 2023. június 10.
23.5 °C
erős felhőzet
alapjarat.hu logo
95 576 Ft
100 626 Ft
D 554 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Tálcán kínálta fel magát a rendőröknek a pofátlan autós - VIDEÓ

2020. március 06. | 10:47

A rendőrök február közepén egy horrorkaravánra is lecsaptak Gödöllő térségében.

Februárban is kitettek magukért a jelöletlen, civil autókkal dolgozó rendőrök, akik az év második hónapjában is sorban vadászták le a pofátlanabbnál pofátlanabb autósokat. A nagy népszerűségnek örvendő Pofátlan(TAN)ítási akció 9. részét csütörtök este tette közzé a rendőrség. Az akció keretén belül a járőrök kamerákkal felszerelt autókból csapnak le a legdurvább közlekedési szabályokat megszegő autósokra.

A februári elfogások egy részét bemutató videó első pár másodpercében a nézők egy horrorkaravánt szemlélhetnek meg alaposan, a szabálytalan szerelvényt az időbélyeg tanulsága szerint február 19-én kapcsoltak le az egyenruhások Gödöllő térségében.

Február negyedikén a járőrök egy olyan autóssal szemben intézkedtek, aki nem adott elsőbbséget a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó fiatal hölgynek, aki egy babakocsit tolt maga előtt. Szerencsére a gyalogos résen volt, a figyelmetlen sofőr pedig elnyerte a méltó büntetését.

Volt olyan sofőr is, aki ezüst tálcán kínálta fel magát a rendőröknek. Emberünk beült a kocsijába, majd elkezdett balra indexelni, miután elhaladt a kötelező haladási irányt jelző mutató tábla mellett, ami persze jobbra mutatott. A skodás megvárta, amíg tiszta lesz a terep, majd kikanyarodott balra, a járőrök pedig abban a pillanatban felkapcsolták a villogókat, azt pedig már mindenki tudja, mi következett ezután.

A videó végén látható autós azért került a zsaruk célkeresztjébe, mert durván túllépte a sebességhatárt, miután zöldre váltott a lámpa. A gyorshajtó konkrétan 124-gyel repesztett a városban, alig tudták őt utolérni a rendőrautóval közlekedő járőrök.

Rendőrség

2019-ben is tovább romlott az új autók CO2-kibocsátása az EU-ban A BMW és a Mercedes kilábalna a koronavírus okozta válságból

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!