A Toyota Supra is bekerül a Forza Horizon 4 autókínálatába

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-11-21, 10:12

Decemberig kell várniuk a játékosoknak a frissítésre.

December 12-én tovább bővül a Forza Horizon 4 amúgy sem szerény autókínálata, akkor érkezik egy újabb frissítés játékhoz, amely után a játékosok virtuálisan beülhetnek majd a Toyota Supra RZ volánja mögé.

Az elmúlt években a Toyota járművei számtalan autós videójátékból kimaradtak, mert a japán cég nem akarta a nevét adni olyan címekhez, amelyekben a kocsikkal illegális utcai versenyeken kell részt venni. Ez az oka annak, hogy a napokban megjelent legújabb Need for Speedben sem találkozni Toyotákkal. A Supra legutóbb a 2015-ben kiadott Need for Speedben és a Forza Horizon 3-ban bukkant fel, most a Forza-széria negyedik részében is tiszteletét teszi a Celica GT három modelljével együtt.

A negyedik generációs Suprákat 1993 áprilisától 2002 augusztusáig gyártották, az RZ modellekben a legendás öntöttvas blokkos, háromliteres japán ikerturbós erőforrások, a 2JZ-GTE motorok kaptak helyet. Ezek a motorok alapból 280 lóerősek voltak, de feljebb lehetett tornászni a teljesítményüket, az RZ modellekben egy hatsebességes manuális váltó juttatta el a 320 lovas teljesítményt a hátsó kerekekhez.

Toyota Supra RZ a Forza Horizon 4-ben:

Kapcsolódó írások

2018-as BMW X3 elölről
2019. október 10.
A 2018-as évtől szinte minden típus érintett, a Toyota Suprát is beleértve.
Új Volkswagen Golf a régi 1-es Golf orrával
2020. február 28.
Következzen néhány mai autó, amely megkapta a '80-as évekbeli legendás elődjének az orrészét. Zseniális!

További hírek