szombat - 2023. február 04.
4 °C
szórványos felhőzet
alapjarat.hu logo
95 627 Ft
100 671 Ft
D 684 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Új modellekkel frissíti kínálatát a Ferrari

2019. július 23. | 18:44

A Ferrari szélesebb közönséget próbál bevonzani, ennek érdekében frissítik a kínálatukat az olaszok.

Társszerző: Hajdu Balázs

A Ferrari szélesíti termékkínálatát, és új modelleket is szeretnének bemutatni. Enrico Galliera, az olasz autógyár kereskedelmi és marketing igazgatója elmondta, hogy a meglévő autók mellé új szegmensekben is be tudnak mutatkozni – ez alatt pedig nem csak a 2022-re ígért SUV-t érti.

„Szeretnénk sokkal kevésbé kiszámíthatók lenni. Jelenleg a jövő autóinak tervezési fázisában vagyunk. A közelmúltban bemutatott SP90 Stradale például nem szerepelt korábban a kínálatunkban. Szélesebb körben elérhető, valódi szuperautó. Célunk, hogy új közönséget tudjunk bevonzani, miközben megtartjuk járműveink exkluzivitását” - mondta Galliera.

A Ferrari már korábban megerősítette, hogy öt bemutatóval készül az idei évre. Már láthattad az F8 Tributo és SF90 Stradale modelleket, a másik három egyelőre nem ismert. Az egyik a 812 Superfast lenyitható tetejű változata lehet, a másik kettő viszont új szegmensekből érkezhet.

„2019-ben öt bemutatót tervezünk. Szeretnénk új szegmensekben is bemutatkozni. Vannak ugyanis olyan vásárlók, akik valami különlegest, valami mást akarnak. A Portofino például nem egy csúcsteljesítményű Ferrari, hanem egy elegánsabb, kényelmesebb típus. Ideális választás azoknak, akik Ferrarit akarnak, de félnek a túlzottan nagy sebességtől. Ahogy a mondásunk is szól: „Különleges Ferrarit a különleges Ferrarisoknak” - folytatta gondolatait az olaszok kereskedelmi és marketing főnöke.

„Ez a stratégiánk a jövőre nézve. Nem szeretnénk mindig ugyanazokat az autókat gyártani. Növekedést várunk, ám ehhez újdonságokra is lesz szükségünk. Úgy látjuk, van még tér a csúcskategóriás, drága autók szegmensében is. Az SF90 a kínálatunk többi tagjánál 25%-kal drágább” - tette hozzá Galliera.

A Ferrari 9251 autót adott el 2018-ban, idén várhatóan magasabb mutatót produkálnak majd. 2022-ben mutatják be az olaszok SUV modelljét, mely 15 ezer fölé növelheti az értékesített járművek számát.

Kvízjáték - Nevezd meg a 8 tulajdonost! - 2. rész Eltűnhet a kombi BMW-k külön nyitható hátsó szélvédője

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!