Új modellekkel frissíti kínálatát a Ferrari

Közzétéve:
2019-07-23, 17:44

A Ferrari szélesebb közönséget próbál bevonzani, ennek érdekében frissítik a kínálatukat az olaszok.

Társszerző: Hajdu Balázs

A Ferrari szélesíti termékkínálatát, és új modelleket is szeretnének bemutatni. Enrico Galliera, az olasz autógyár kereskedelmi és marketing igazgatója elmondta, hogy a meglévő autók mellé új szegmensekben is be tudnak mutatkozni – ez alatt pedig nem csak a 2022-re ígért SUV-t érti.

„Szeretnénk sokkal kevésbé kiszámíthatók lenni. Jelenleg a jövő autóinak tervezési fázisában vagyunk. A közelmúltban bemutatott SP90 Stradale például nem szerepelt korábban a kínálatunkban. Szélesebb körben elérhető, valódi szuperautó. Célunk, hogy új közönséget tudjunk bevonzani, miközben megtartjuk járműveink exkluzivitását” - mondta Galliera.

Ferrari oldalról

A Ferrari már korábban megerősítette, hogy öt bemutatóval készül az idei évre. Már láthattad az F8 Tributo és SF90 Stradale modelleket, a másik három egyelőre nem ismert. Az egyik a 812 Superfast lenyitható tetejű változata lehet, a másik kettő viszont új szegmensekből érkezhet.

„2019-ben öt bemutatót tervezünk. Szeretnénk új szegmensekben is bemutatkozni. Vannak ugyanis olyan vásárlók, akik valami különlegest, valami mást akarnak. A Portofino például nem egy csúcsteljesítményű Ferrari, hanem egy elegánsabb, kényelmesebb típus. Ideális választás azoknak, akik Ferrarit akarnak, de félnek a túlzottan nagy sebességtől. Ahogy a mondásunk is szól: „Különleges Ferrarit a különleges Ferrarisoknak” - folytatta gondolatait az olaszok kereskedelmi és marketing főnöke.

Ferrari modellek

„Ez a stratégiánk a jövőre nézve. Nem szeretnénk mindig ugyanazokat az autókat gyártani. Növekedést várunk, ám ehhez újdonságokra is lesz szükségünk. Úgy látjuk, van még tér a csúcskategóriás, drága autók szegmensében is. Az SF90 a kínálatunk többi tagjánál 25%-kal drágább” - tette hozzá Galliera.

A Ferrari 9251 autót adott el 2018-ban, idén várhatóan magasabb mutatót produkálnak majd. 2022-ben mutatják be az olaszok SUV modelljét, mely 15 ezer fölé növelheti az értékesített járművek számát.

Forrás:

További autós hírek

Nem elég, hogy nem akarja a piros lámpát kivárni… “Szokásos esti dugó a híd felé, két sáv áll mint a…

Halálra gázolt egy személygépkocsi egy gyalogoló férfit az M5-ös autópályán. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2020. január 22-én 22…

Talán az ilyen esetekre mondják, egyik 19 másik egy híján 20!? Ködös, alig belátható útszakaszon kezdett egy teherautó előzésébe a…

Egészen elképesztő videóra hívta fel a figyelmünket olvasónk. “Gyalogos át szeretne menni a zebrán, sikerül is neki a 6. előtte…

Lassan tele a város civil járörökkel, mindenütt kamerák, folyamatosan indulnak dashcam alapján is az eljárások hivatalból, valamint sorra történnek az…

Kapcsolódó írások

Ferrari 250 GT Berlinetta Lusso
2019. július 07.
A 250-es volt a Ferrari egyik leghíresebb szériája, sorra zsebelték be a sikereket a versenypályákon, de az utcai változatok sem merültek a feledés homályába!
A keveset futott Ferrari 328 GTS elölről fotózva
2019. október 02.
Az 1989-es Ferrari 328 GTS október 16-án kerül kalapács alá méghozzá megdöbbentő áron.
1953-as Ferrari 250 Europa elölröl
2019. december 31.
A sportkocsigyártó egykori GT modellje ma is szemet gyönyörködtető
Autók az 1950-es évekből
2018. október 23.
Október 23-a alkalmából az Alapjárat bemutat 23 autót, melyek nagy hatással voltak az ’50-es évek motorizációjára