Kártörténeti elemzés 3 990 Ft-ért
kedd - 2023. december 05.
-0.5 °C
enyhe havazás
alapjarat.hu logo
95 579 Ft
100 635 Ft
D 607 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Újra megnyílt a pesti alsó rakpart az autósok előtt

2022. április 12. | 10:55

Újra szabad a pálya a Margit híd és az Eötvös tér között, illetve tovább az Erzsébet hídig.

Április 11-én újra megnyílt a pesti alsó rakpart az autóval közlekedők számára a Margit híd és az Eötvös tér között, illetve tovább az Erzsébet hídig, közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Az id. Antall József rakparton és a Jane Haining rakparton már befejeződött az ivóvízvezeték-építés, a Széchenyi rakparton – a Jászai Mari tér és a Markó utca között – pedig április 19-én kezdődhet a főnyomócső cseréje, a munkálatok néhány hónapig elhúzódhatnak. Az Erzsébet hídi csomópontnál idén júliusban indulhatnak a munkák, közölte a társaság.

A Margit híd és az Erzsébet híd között húzódó, 1200 milliméter átmérőjű főnyomóvezeték cseréjét a Fővárosi Vízművek végzi, saját forrásból. A szakemberek úgy szervezték meg a munkákat, hogy a lezárások idején jóval kevesebb kényelmetlenség érje az embereket, mint amihez ilyen esetben általában hozzá vannak szokva, jelezte a BKK.

Nyitókép forrása: BKK

BKK

Brutális összegbe kerül Szingapúrban a jog, hogy autót vásárolhass A Honda megújult villanyosítási tervében két új elektromos sportautó is szerepel

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!