Kedd este valakinek sikerült fának csapnia egy A-osztályos Mercedes-Benzt, amely a MOL Limo flottájába tartozik. A baleset után a sofőr lelécelt a helyszínről, a diszpécsert kollégánk értesítette arról, hogy magára hagyatva áll egy autó az út szélén.

A MOL Limo flottájába tartozó Mercedes elölről

A MOL Limo szolgáltatása 2018 elején 100 elektromos és 300 benzines Volkswagen up! autóval indult el Magyarországon, a Limo flottája tavaly szeptemberben bővült 50 darab benzines Mercedes-Benz A-osztályú autóval.

A MOL Limo flottájába tartozó Mercedes elölről

Kedd este valakinek egy ilyen Mercedest sikerült nekivezetnie egy fának. Kollégánk este 22:31-kor vette észre a fehér színű verdát, amit 22:05 körül bérelt ki az illető. A foglalást nem állította meg a sofőr, az még akkor is pörgött, amikor munkatársunk hívta a diszpécsert. A MOL Limo emberei 23 óra után néhány perccel értek ki a helyszínre, majd elvontatták a sérült Mercit.

A MOL Limo flottájába tartozó Mercedes oldalról

A Mercedeseket egyébként a MOL Limo havidíjas felhasználói percenként 99 forintért vehetik igénybe, az alkalmi sofőröknek 111 forintos percdíjjal kell számolniuk.