Videón a 911 Turbo S újdonságai

Közzétéve:
2020-03-17, 13:07

Az új Porsche 911 Turbo S technikai megoldásait egy gyári videó mutatja be neked.

Az első fontos dolog, amit tudnod kell, hogy az új 911 Turbo S hiába a 3.8 literes duplaturbós hathengeressel van szerelve mint elődje, a motor teljesen új, nem az előző 991-es generációtól származik. A számok pedig egészen megdöbbentők: 650 lóerővel és a 830 Nm-rel lehet gazdálkodni.

Az új Turbo S részleteinek bemutatását az aktív aerodinamikai rendszer ismertetésével kezdi a videó. A kiválasztott üzemmódok függvényében elöl és hátul is működésbe tud lépni egy szárny, melyek még több leszorítóerő generálására képesek.

Bemutatják még a többi 992-es modellben is jelen lévő „Wet”, vagyis vizes módot, ami növeli a stabilitást nedves útfelületen és az aquaplanning kockázatát is minimálisra csökkenti. Számos vezetéstámogató dolgozik még a sofőr kezei alá, például a Porsche InnoDrive, ami a kijelzőn informál az előttünk lévő kanyarokról, van adaptív tempómat, sávtartó asszisztens stb. Ám a számok sokkal izgalmasabbak, ugyanis a Turbo S 2,7 másodperc alatt éri el a százat, a 200 km/h-hoz mindössze 8,9 másodpercre van szüksége, ami egy másodperccel gyorsabb, mint az előző, 991.2-es modellé.

Kapcsolódó írások

Top 5 Porsche tanulmányautó, fehér Porsche, elölnézet, balról
2018. december 30.
A Porsche úgy döntött, bemutatja 5 kedvenc tanulmányautóját. A lista némely tagja meghökkentő, de egyikük sem mondható utolsónak.
lego-porsche alapjárat
2021. április 14.
Nem kevés építőkockából áll a klasszikus modell kicsinyített verziója.

További hírek