Vihető a szeretett Mitsubishi: „Lehet, hogy a kocsi helyett inkább az asszonyt kéne eladnom!”

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2020-07-14, 11:04

Az eladásra kínált Mitsubishi Galant szuper állapotban van a hirdető állítása szerint.

Nehéz szívvel, de hajlandó megválni a Mitsubishi gépjárművétől az a magyar férfi, aki a saját bevallása szerint mostanában túlzásba esett és veszélybe sodorta a családi békét.

Mitsubishi Galant oldalról fotózva

A Magyarországon élő Mitsubishi-tulaj nem akar feszült légkörben élni otthon, ezért úgy döntött, hogy megválik az egyik kedvenc játékszerétől. A szeretett négykerekűjét egy tréfás hangvételűre vett hirdetéssel bocsátotta áruba a Használtautó.hu oldalon:

Túlzás nélkük! Elajándékoznám 900 000 forintért cserébe Magyarország egyik legjobb állapotában lévő Galantját! Az autó tökéletes műszaki és esztétikai állapotnak örvend (a fényképezéskor direkt nem takarítottam ki/le, őszinte képeket akartam). Nem rohad, a klíma működik, a váltó pontos, a motor szépen jár, a futómű nem kopog satöbbi, satöbbi. A vezérlésbe kb. 5000 van, ahogy a fékekben is. Ilyeneket kár is említeni, hogy gyertya, olaj, szűrők. A képen látható felniket 1-2 hónapja vettem újonnan, ahogy a rajta lévő gumikat is (csak ez volt 200 000 forint). Nem is ragoznám tovább, aki egy gömbi szuzka árából beülne valami szebbe-jobba – és talán még megbízhatóbba is –, az jöjjön el, nézze meg ezt. Nem ez az első Galantom, de eddig messze a kedvencem! Kizárólag csak azért vagyok hajlandó elengedni a kezét, mert mostanában kicsit túlzásba estem, ő az 5. autóm és lassan már a családi béke a tét! Bár lehet inkább az asszonyt kéne eladnom!

Mitsubishi Galant motortere

 

 

Kapcsolódó írások

Hölgy használtautó tulajdonos
2019. július 01.
Magyarországon is egyre magasabb az autók átlagéletkora.
Dízel Audi hátulról
2019. november 19.
Így alakult a hazai autópiac az elmúlt több mint 15 évben.

További hírek