Nehéz szívvel, de hajlandó megválni a Mitsubishi gépjárművétől az a magyar férfi, aki a saját bevallása szerint mostanában túlzásba esett és veszélybe sodorta a családi békét.

Mitsubishi Galant oldalról fotózva

A Magyarországon élő Mitsubishi-tulaj nem akar feszült légkörben élni otthon, ezért úgy döntött, hogy megválik az egyik kedvenc játékszerétől. A szeretett négykerekűjét egy tréfás hangvételűre vett hirdetéssel bocsátotta áruba a Használtautó.hu oldalon:

Túlzás nélkük! Elajándékoznám 900 000 forintért cserébe Magyarország egyik legjobb állapotában lévő Galantját! Az autó tökéletes műszaki és esztétikai állapotnak örvend (a fényképezéskor direkt nem takarítottam ki/le, őszinte képeket akartam). Nem rohad, a klíma működik, a váltó pontos, a motor szépen jár, a futómű nem kopog satöbbi, satöbbi. A vezérlésbe kb. 5000 van, ahogy a fékekben is. Ilyeneket kár is említeni, hogy gyertya, olaj, szűrők. A képen látható felniket 1-2 hónapja vettem újonnan, ahogy a rajta lévő gumikat is (csak ez volt 200 000 forint). Nem is ragoznám tovább, aki egy gömbi szuzka árából beülne valami szebbe-jobba – és talán még megbízhatóbba is –, az jöjjön el, nézze meg ezt. Nem ez az első Galantom, de eddig messze a kedvencem! Kizárólag csak azért vagyok hajlandó elengedni a kezét, mert mostanában kicsit túlzásba estem, ő az 5. autóm és lassan már a családi béke a tét! Bár lehet inkább az asszonyt kéne eladnom!

Mitsubishi Galant motortere