vasárnap - 2022. October 02.
17.5 °C
kevés felhő
alapjarat.hu logo
95 650 Ft
100 685 Ft
D 739 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

A Volánbusz büszkén jelentette: a Faros is bírta a kiképzést a Hungaroringen!

A közlekedési vállalat szorosabbra fűzte kapcsolatát a versenypályával.

A Volánbusz Zrt., a Hungaroring Sport Zrt. és a Tanpálya Vezetéstechnikai Centrum Kft. stratégiai együttműködésről szóló megállapodást írt alá. A papírmunkák elvégzését követően egy legendás jármű is feltűnt a világszerte ismert versenypályán: a Farosról (IK66) van szó, amely jól bírta, sőt kifejezetten élvezte a kiképzést a Hungaroringen!

A közös munka egyebek közt kiterjed a Hungaroring Sport Zrt. hivatalos eseményeivel kapcsolatos személyszállítási feladatok ellátására, értékesítési együttműködések kidolgozására, a Hungaroring által szervezett egyéb olyan nyári táborokra vagy szabadidős rendezvényekre, mint az erdei iskola, valamint támogatásokra vonatkozó közös pályázatok benyújtására is.

A Tanpálya Vezetéstechnikai Centrum Kft. vezetéstechnikai tréningekhez biztosít helyszínt a Volánbusz autóbusz-vezetői számára; a vállalat munkatársai a csúszós úton való vezetés és a kifogástalan szolgáltatói magatartás mesterfogásait sajátíthatják el.

A négyórás tréning során a Volánbusz autóbusz-vezetői extrém útviszonyok között gyakorolják a biztonságos és üzemanyag-takarékos vezetést, hogy rendkívüli időjárási körülmények között is urai maradjanak a helyzetnek. A hatékony és sikeres kommunikáció, illetve konfliktuskezelés fejlesztése érdekében a sofőrök elméleti oktatásban, a fogyatékkal élők utaztatása, megfelelő tájékoztatása témakörében pedig külön érzékenyítő képzésben részesülnek.

A Volánbusz Zrt. a közösségi oldalán azzal dicsekedett, hogy a Faros valósággal ficánkolt a Hungaroringen, és szó mi szó, tényleg jó látni egy ilyen öreg vasat a modernebb járművek társaságában.

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!