2022. március 09. | 18:02

A használtautó-piac kegyetlen, tudjuk, de a Fiat Panda 100 HP valahogy kiállta az idők próbáját. Egy remek hot hatch, ehhez mérten pedig jóval kiemelkedik a mezei Pandák árszínvonalából. Persze ugyanúgy öregszik, mint azok, de a buliért cserébe ezt elnézik neki.

Az első igazán sikeres Pandák bő negyven éve kezdtek, de ez a 2003-ban indított széria sem futott rosszat. Remek városi kisautó, futárok tömkelege használja még mindig előszeretettel, de a 100 HP egy másik világ. Ez egy igazi sporteszköz, mert persze nem erős, de könnyű, ügyes és minden porcikájában ott van a bugi.

Ezzel szemben viszont ugyanúgy Panda, mint a többiek, ugyanúgy kopik és fogy. Viszont ezt nem dobják csak úgy el, nem bomlik szét alkatrészekre, hogy életben tartsa a többieket, ezeket nagy becsben tartják és harcolnak az életbenmaradásukért, még ha ez olykor nem is kis feladat. Ezért mondom, hogy a 100 HP egy remek hobbiautó, ezt be is bizonyítom videónkban, de emellett azt is, hogy miért kell mellé valami kényelmesebb és stabilabb.