1. Autós mikró

Tuti behalsz ettől a kiegészítőtől, pedig ha belegondolsz nem is akkora hülyeség. Simán elképzelhető az az élethelyzet, amikor nagyon hasznos. Például, ha a dugóban nem bírod kivárni amíg hazaérsz, ezért már út közben elkészíted a mirelit pizzádat. De kamionosoknak egyébként valóban beválhat.

mikró autós kiegészítők

2. Szamurájkard váltógomb

Ha már túlságosan lekopott a gyári váltógombod, de túlzónak tartod a több tízezer forintos árát az újnak, akkor simán bevállalhatsz egy ilyen utólagos kiegészítőt. Ha nem tetszik a szamurájkard, választhatsz pokélabdát, villanykörtét  vagy star wars halálcsillagot utánzó váltógombot is.

szamurájkard váltógomb autós kiegészítő

3. Fogak hűtőrácsra

Vannak autók, amelyeknek olyan az eleje, mintha egy arcot formáznának. Ilyen az első generációs Mazda MX-5 is, a hűtőrácsa szinte kiált a fogakért. És milyen jól állnak neki, nem? Hát nem. De ha mégis tetszik, tudsz ilyet is szerezni. Ha bukólámás kocsid van érdemes elgondolkodnod még a szemeken is, ha pedig hagyományos autód, akkor a szempillákon. Az nagyon szép tud lenni.

fogak hűtőrácsra autós kiegészítő

4. Autós hűtő

Végre egy autós kiegészítő, ami értelmesnek mondható. Hosszabb utakra, strandolásokra, kempingezéshez kifejezetten hasznos, ha van az autóban olyan extra, ami hidegen tartja a sört vagy jeget szolgáltat a koktélhoz. Különböző méretekben kapható, az igényekhez igazítva.

autós hűtő autós kiegészítő

5. Hanggenerátor

Ha már unod a négyhengeres motorod hangját, akkor ezt a terméket neked találták ki. Fogod a hanggenerátort és bedugod a 12V-os aljzatba, majd a rádiót a megfelelő frekvenciára hangolod. Aztán már szól is a V8, V10 vagy V12 a kocsid hangszórójából a motor fordulatszámának megfelelően. Egy napig valóban jó szórakozás.

hanggenerátor autós kiegészítő

6. Forgó rendszámtartó

Nem hinném, hogy a rendőrök díjazzák ezt az elképesztő autós extrát, de mindenesetre vehetsz magadnak ilyet is. Ha törvényen kívüli vagy, akkor jól jön gyorshajtáskor, jogosulatlan autó pályahasználat során, de akár még ingyen is feltankolhatod az autódat a segítségével, nem fognak elkapni a rend éber őrei. Csak viccelek, ilyet ne vegyél!

 forgó rendszámtartó autós kiegészítő

7. Autós kávéfőző

Ha te sem vagy egy korán kelő típus, és szívesen megspórolnád a kávéd lefőzésével járó időt is, akkor érdemes elgondolkoznod azon, hogy beruházz egy autós kávéfőzőre. Munkába menet, míg a többiek idegeskednek a dugóban, te a frissen lefőtt kávé illatfelhőjén át szemlélheted stresszmentesen a világot.

kávéfőző autós kiegészítő

8. Gyapjú váltógomb- és kormányvédő

Sok oka lehet annak, hogy valaki beburkolja az autója kormányát és váltógombját. Régebben inkább az izzasztó és csúszós felületek miatt használtak ilyet az autósok, manapság inkább azért, hogy a félmillió kilométert futott autót vissza lehessen tekerni 150 ezerre. Ha azonban te inkább az egyéniségedet szeretnéd ezzel is kifejezni, akkor hajrá, neked találták ki a képen látható gyapjú váltógomb- és kormányvédőt.

kormányvédő autós kiegészítő

9. Ülésfűtés és masszázsbetét egyben

Sajnálhatod, ha nincs az autódban legalább ülésfűtés, mert hideg téli napokon remek extra, főleg, ha bőrüléses az autód. Sebaj, mindenre létezik megoldás, az utólagos ülésfűtés és masszázsbetéttel lesz csak igazán pihentető és melengető az utazás.

ülésfűtés betét autós kiegészítő

10. Autós párásító készülék

Allergiásokra, asztmásokra és egyéb légúti betegségben szenvedőkre is gondoltak az autóipar legsötétebb bugyraiban. Az 12V-os aljzatról működő párásító készülékkel mostantól akár az autód levegőjét is a kellő páratartalmúra hozhatod. Hogy aztán bekapcsolhasd a klímát, ami lefújja a párát az ablakról és pechedre ismét kiszárítja a levegőt.

autós párásító