Az ember, akiről színpalettát neveztek el a Rolls-Royce-nál - GALÉRIA

Közzétéve:
2019-08-27, 12:24

Michael Fux legújabb szerzeménye egy egyedi narancs Cullinan.

Amikor valaki eljut arra az anyagi szintre, amikor már unalmasak számára a gyári sztenderd luxusautók, akkor elkezd még több pénzt locsolni arra, hogy olyan járműveket gyártsanak neki, mint senki másnak. Ezt a taktikát választotta Michael Fux is, aki a Rolls-Royce szakembereitől rendelt egyedi modelleket. Eddig összesen 12 darabot, melyből 10 olyan fényezéssel rendelkezik, melyet a megrendelőről neveztek el. A luxus tehát itt indul számára, bár az ízlésével nem biztos, hogy mindenki azonosulni tud.

Michael Fux Rolls-Royce Cullinan elölről

Legutóbb egy narancssárga Cullinant rendelt, melyet maga a vállalat vezetője, Torsten Müller-Ötvös mutatott be egy kiállításon.

„Michael igazi műkedvelő, melyet előszeretettel támogat is. Már számos kihívást állított a tervezőink elé egyedi megrendeléseivel az elmúlt évtized során, ám eddig még minden esetben sikerült teljesíteni a kívánságát. Egy olyan palettát alakított ki, mely számos kiállításon megállja a helyét.” – mondta a Rolls-Royce vezetője.

A Fux által létrehozott színeket egyébként más megrendelő csak az ő engedélyével kérheti, legutóbb az NFL egyik sztárelkapója, Odell Beckham Jr. vásárolt egy hasonló narancsszínű Cullinan modellt magának. A Fuxról elnevezett színek közt van egyébként a kanári sárgától a bíborvösösön át a liláig szinte minden, melyeket különböző Phantom, Dawn és Wraith modellekhez rendelt eddig. A Fux White és a Fux Purple Candy színek után már nem is lepődik meg az ember a pisztáciazöld Rolls-Royce láttán.

Michael Fux Rolls-Royce Phantom Fuxia Pearl

Korábban az is nagy hír volt, hogy a legelső USA-ba szállított McLaren Senna is Michael Fux tulajdonába került, mely egy elég nagy számú autógyűjteményt tett még izgalmasabbá.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Lamborghini 350GT
2019. szeptember 15.
Léteznek olyan erőforrások, amiket közel 40 évig használtak különböző modelljeikben a gyártók. Lássuk a második adag strapabíró konstrukciót!
Tervezd meg álmaid Cullinanját a Rolls-Royce konfigurátorral
2018. május 28.
Ha nincs elég pénzed egy Cullinanra, de elnyerte a tetszésed, akkor ezen a Rolls-Royce konfigurátoron kiélheted piszkos fantáziád!

További hírek