Belső Sávban az Alapjárat fotós-újságírója

Frissítve:
2018-11-02, 06:30

A Sztráda Rádió motorsport magazinjában a Rallylegend mellett a Formula 1 jelenlegi helyzetéről is szó esett

Nem titok, hogy elég jó barátságban vagyunk Krisztiánnal, pár évvel ezelőtt megkeresett, mert segítségre volt szüksége egy rendezvény megszervezéséhez, azóta pedig harcostársakként segítjük egymást.

Az egyórás műsorában sok témát érintettünk. Viszonylag messziről indítottunk, egészen a szép emlékű WSR-től lassan eljutottunk a 2018-as évemhez, ugyanis idén kezdtem el dolgozni az Alapjárat fiatalos csapatával. Hosszú és rögös út vezetett idáig, természetesen a kezdetekkor a motorsportos közegben nem mindenki fogadta tárt karokkal a fiatalabb generációt, de szerencsére akadnak még jó szándékú régi motorosok is a szakmában.

A Sztráda Rádió stúdiójában a műsorvezető mellett

A műsor második részében kiderül az is, hogy a két - vagy a négykerekűek világát szeretem-e jobban. Ebben a blokkban számoltam be a Rallylegendes kalandjaimról, illetve a terveim, céljaim is fókuszba kerültek. Miután mindezeket kiveséztük, folytattuk a pálya melletti élet árnyoldalaival. Megtudhatod továbbá azt is, hogy melyek azok a momentumok egy versenyhétvégén, amelyeket igen kevesen láthatnak vagy élhetnek át.

Az adás vége felé egy kisebb vita kerekedett a Formula 1 jelenlegi helyzetéről, illetve Lewis Hamilton világbajnoki címeiről. Ezek mellett kifejtettük azt is, hogy egy viccnek indult beszélgetéstől hogyan jutottunk el odáig, hogy már az Azerbajdzsáni Nagydíjra készülünk Krisztiánnal. Zárszóként pedig minden motorsport fanatikus legnehezebb időszakáról, a téli holtszezonról is esett szó.

A műsor a Mixcloud oldalán elérhető, itt tudod visszahallgatni:

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

 S500 Coupé
2018. október 26.
Két éve már, hogy az Alapjárat létrejött, azóta már több mint 100 videó került fel YouTube csatornánkra. Ezek közül válogattam ki Neked a személyes kedvenceimet!
Kiss Mihály a csapat Porschéja mellett
2018. december 07.
Az Alapjárat 2017-ben már készített vele interjút, azonban azóta eltelt egy szezon és ahogy ismerem Misit, nem otthon ült.

További hírek