2022. március 02. | 08:09

A világhírű színészekkel ellentétben nem villantja fel autóit napi szinten a közösségi felületeken, de azért lehet sejteni, hogy mégis mik lapulnak a garázsában.

A James Bond filmekben számos különleges autóval találkozhattunk, de a szerencsések nem csak ott, hanem az utcán is találkozhatnak ezekkel, Daniel Craiggel a volán mögött. A színész ugyanis tartogat érdekességeket a saját garázsában: vannak millió dolláros autói, van, amit ajándékba kapott, de van olyan, amit a filmes szerződésbe foglaltak.

Aston Martin DBS

Aston Martin fanatizmus vagy csak pusztán reklámfogás? Mindenesetre Daniel Craignek nem a DBS az egyetlen Astonja. A szívó V12-es motorral és manuális váltóval szerelt modellel a James Bond filmekben is találkozhattunk, Craig vélhetően bónuszként vihetett haza egyet.

Aston Martin DBS
A kép illusztráció (Forrás: Aston Martin)

Aston Martin DB5

A James Bond filmek legnagyobb ikonja először 1964-ben tűnt fel a Goldfingerben. A DB5 egy resturált példányát is őrzi a színész, amit közel 6,4 millió dollárért vásárolt.

Aston Martin DB5 és V8 Daniel Craig és Károly herceg
A kép illusztráció (Forrás: Aston Martin)

Aston Martin DB10

A gyártásba nem kerülő DB10 prototípusaiból A Fantom visszatér forgatásán elég sokat leamortizáltak, egy azonban megmaradt Craignek. Lehet, hogy néhány éven belül ez is kalapács alá kerül?

Range Rover Sport SVR

Mióta Jaguarok és Range Roverek szerelepnek a Bond filmekben, a színész beújított egy Range Rover Sporttal is. Valójában promóciós célllal kapta, ugyanis szerepelt az SVR reklámfilmjében is.

Audi R8 V10, Lexus RX, Audi A6

A szemfüles paparazzik jóvoltából láttuk már Audi R8-ban Craiget, azonban ha teljes mértékben kerülni akarja a feltünést, akkor előszeretettel választ Lexus RX-et vagy Audi A6-ot.