vasárnap - 2023. június 04.
19.5 °C
borús égbolt
alapjarat.hu logo
95 576 Ft
100 626 Ft
D 554 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

A Magyar Rendőrség páros lábbal szállt bele a Reptér-mém gyártásba

2022. szeptember 02. | 15:11

Az utóbbi időben felkapott Korda György számra reflektált a rendőrség egy fényképpel és pár sorral a hivatalos facebook oldalán.

Váratlanul felkapott lett, főleg a fiatalok körében Korda György énekes egy 1981-es kiadású dalának felújított változata. A szám címe, a Reptér tökéletesen leírja, hogy miről szól a szám, egy reptérről. A dallama jó, az énekes szerethető, de az okait fejtegetni, hogy miért ilyen felkapott, szinte lehetetlen a mai világban.

De így alakult és sorra készülnek a poénos képek, mémek a zenéről, az énekesről és úgy igazából az egész helyzetről. Ebből a poéngyártásból a Magyar Rendőrség sem maradhatott ki, így született meg ez a ma feltöltött kép, aminek igazából a leírása a lényeg.

 

Kollégáink Győr-Pér reptéren ellenőrzik K. György állításait, miszerint: -Lobog a szélben a szélzsák -Villognak egyre a lámpák -Repülni hív a magas ég

Posted by Magyar Rendőrség on Friday, September 2, 2022

A zenét pedig itt hallgathatod meg:

Magyar Rendőrség, Nyitókép: Depositphotos

Durva összegre büntették Ausztráliában a Mercedest, mert rosszul kezelt egy visszahívási akciót Vége lehet a Škoda egyik népszerű modelljének az elektromos átállás miatt

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!