Már 1,6 millióért vehetsz kínai Lamborghini replikát

Közzétéve:
2020-01-03, 19:30

Az autók tisztán elektromos kivitelben készülnek.

Talán jobb meg sem lepődni azon, hogy Kínában a szupersportautók másolását is egy egészen egyedi módon valósították meg. Túl azon, hogy ma már vannak nagyon nívós kínai termékek főleg az elektronikai cikkek tekintetében, azért még a furcsaságok gyártásával sem álltak le, hiszen ebben is nagy pénz van. A Shandong Fengde vállalat híres sportautók elektromos replikáit készíti, egészen mulatságos külső és belső tartalommal.

Bugatti replika oldalról

Ezek a klónok tisztán villanyos hajtást kaptak, ráadásul Kínában jogosítvány sem kell a vezetésükhöz, hiszen csak 60 km/órára képesek. A gyártó több modellt is kínál, az első egy Bugatti másolat, mely szinte kiköpött mása az eredetinek. Na jó, ez talán túlzás. Mindenesetre a híres hűtőmaszk, a vékony fényszóró és a C-alakot formázó oldalsó kiképzés jelen van, az autó farát pedig úgy alakították ki, hogy az avatatlan szem azt hiheti, egy nagy motor dolgozik a lemezek alatt. Dupla kamu kipufogóvég is van, így tuti csajozós autónak mondható ez a jármű, főleg ezekkel a komikusan kicsi kerekekkel. A Bugatti átirat akár 1,5 millióért is megvásárolható akciósan.

Lamborghini Murcielago replika elölről

Itt azonban nem áll meg a buli, ha neked más sportautó jobban bejön, van még a palettán egy-két modell. Ilyen például a Lamborghini Murcielago elektromos replikája, mely szintén egy igazi műremek lett. Nehéz lenne megmondani, hogy elölről, hátulról vagy oldalról néz ki viccesebben, a hajtáslánc persze megegyezik a Bugattiban lévővel. Az 5,3 lóerős villanymotor az akkucsomaggal karöltve 150 kilométeres hatótávot tesz lehetővé, mely ennyi pénzért egyáltalán nem nevezhető rossznak.

Audi R8 replika elölről

Még ez sem minden, hiszen aki a német vonalat preferálja, az választhat egy ötkarikás Audi R8 utánzatot, mely az előző két modellhez hasonló koncepciót mutat. Ebben igazán Tony Starknak érezheti magát az ember, a beltér pedig szintén megérne egy misét.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

2021-es Audi Q4 e-tron látványterv hátulról
2020. július 03.
Az Audi legújabb villanyautóját közúti teszten kapták lencsevégre.
McLaren F1 a levegőben
2018. november 30.
A 90-es évek legendája feltöltés nélkül utasította maga mögé a világot, 627 lóerős motorja és pihekönnyű kasztnija lehetővé tette a hihetetlen rekorddöntést!

További hírek