2022. szeptember 02. | 08:46

Vagy az Aliexpress accountján maradt felesleges összeg a tulajnak, vagy egészen idági nem engedték, hogy onnan vásároljon és ezért most kiélte vágyait. Bármi is a magyarázat, ez a Mercedes S-osztály húzta a rövidebbet a történet végén.

Eléggé fáj az a W221-es S-osztály, amit valaki TikTok-ra rakott fel. A tulaj nem ismerte azt a mondást, hogy a kevesebb néha több, sőt, valószínűleg úgy volt vele, hogy a többnél a több is kicsit több.

Az autót vékony króm díszlécekkel húzta végig szinte minden élén, hogy fényes napsütésben a holdról is látszódjanak majd a visszacsillanások. A meglepően kulturált felnik mögött a fékeket gyalázták meg némi munkagép-zöld festékkel. Emblémákból van itt Brabus, Maybach és AMG logó, de a legjobb, a Brabus egyik kőkemény kivitelére való visszautalásként felrakott Rocket felirat, aminek a C betűjéhez nem volt alapanyag, így elfordított U betűvel oldották meg.

Az autón 12 kipufogó kapott helyet, hogy biztosan mindenki lássa, itt van erő. Mindkét oldalon vannak dupla side pipe-ok, hátul pedig az autó saját négy kipufogója közé befért még négy, mert miért is ne? Akad még szemfacsaró részlet bőséggel, érdemes megnézni a videót, de azért a rendszámot még kiemelném. A belga rendszámon kedvesen magyarra fordítva az áll, hogy kopj le!, persze ennél kevésbé szofisztikáltan is lehet fordítani, mindenesetre a külső után egy ilyen gesztus nem meglepő.

 

Carscoops / Nyitókép: Mercedes