szerda - 2023. június 07.
18 °C
szórványos felhőzet
alapjarat.hu logo
95 576 Ft
100 626 Ft
D 554 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Pickup bestiát faragtak a Bentley Flying Spurből a derék britek

2021. augusztus 02. | 12:35

Az átalakított jármű hasonlít a Chevrolet El Caminóra.

Sok autógyártó foglalkozik pickup modellek gyártásával, a Bentley viszont nem pazarolja a pénzét és energiáját erre. Mondjuk szabadidő-autót gyárt a patinás márka, szóval akár még a pickup is szóba jöhetne a cégnél, de nyilván nagyon halovány az esély egy ilyesfajta projekt megvalósulására.

Az angol DC Customs is foglalkozik autók átformálásával, rendelésre minden tőlük telhetőt megtesznek a srácok, hogy új fazont szabjanak a vevő által kiválasztott kocsinak. Most éppen azt kérték a cégtől, hogy faragjon egy pickup kivitelt a Bentley Flying Spur egyik példányából.

Az első generációs luxusszedán első fele gyakorlatilag érintetlennek tűnik, de a tuningcég munkája a B-oszloptól hátrafelé eléggé tetten érhető. A DC Customs fafurnérral bélelte ki a rakodóteret, szekrényekkel és fiókokkal kiegészítve. A Flying Spur pickup „kivitele” külsőre hasonlít a Chevrolet által gyártott El Caminóra, csak ez a Bentley nyilván fényűzőbb és modernebb, mint a Chevy járműve a '60-as évekből.

A DC Customs nem mondta meg, hogy mennyi pénzbe került az építés, de annyit elárultak, hogy a lila, mélyen ülő pickup már gazdára talált. A cég úgy véli, hogy ez volt az egyik legnagyobb kihívása eddig.

Most az Angliában élő olvasónikhoz szólunk: ha érdekel egy ilyen típusú átalakítás, érdemes közvetlenül a céggel felvenni a kapcsolatot az alábbi linken keresztül. Különböző átalakításokat és egyedi építéseket is vállalnak, a Flying Spur pickup a bizonyíték rá, hogy fantáziából nincs hiány a vállalatnál.

F1: Ocon futott be elsőként a Magyar Nagydíjon, szó szerint Erre képes a tuningolt Huracán egy F1-es autó ellen - VIDEÓ

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!