Valentin-napi gyorstalpaló – avagy 10 dolog, amit egy carguyról tudni kell

Közzétéve:
2019-02-14, 09:13

Legyél őszinte, a Valentin-nap a csajok bulija. Így most elsőként női olvasóimhoz szólok, de srácok, talán ti is magatokra ismertek!

Csoki, virágok, szivárványt pukizó plüss unikornisok, szivecskék, rózsaszín, lila, ékszeres és ajándékos, olcsó és drága, utazás vagy egy rimi-romi otthon ülés, 200%-os akciók és leárazások. Legyen ez életed legcsodásabb napja melyet pároddal osztasz meg! Továbbá még egy tonna olyan dolog, amivel a Valentin-napnak csúfolt február 14-ét színesíti manapság mindenki.

Biztos vagyok benne, hogy átment az általános hozzáállásom az említett nappal kapcsolatban, ennek ellenére a „nyál jelenség” ünnepe létezik, és nem mehet el mellette még egy annyira maszkulin dolog sem, mint egy online autós magazin. Tudják ezt a kollégák is, én is, ezért kerestem egy témát, amihez még tapasztalatból hozzászólni is tudok, és köze is van valahol ehhez a csodához. Következzen tehát egy gyors lista arról, milyen dolgokra számíts szinte 100%-os biztossággal, ha egy autóörült pasi mellett horgonyzol le.

1. Az autója vagy előrébb, vagy veled szorosan, fej-fej mellett helyezkedik el a fontossági listán.

Ha ezzel a ténnyel nem tudsz megbarátkozni, akkor ne is kezdj bele egy ilyen sráccal kapcsolatba. Nekem szerencsém van, hiszen fejben pont úgy állok hozzá ehhez a dologhoz mintha csak fiú lennék, így sosem háborodtam még fel, ha a szent autóka elém került valamiért. Persze ezzel a legtöbb lány nem így van, és nem kell végletekben gondolkodni, ha az életed kell megmenteni, biztosan Téged választ a kocsi helyett. De ahhoz TÉNYLEG az életed kell megmenteni.

I love my car meme-n egy Nissan R35 GT-R

2. Nem fog azokkal a barátaiddal lógni, akik nem bírják a kocsikat.

Vagy legalábbis nem szívesen, ellenben neked minden barátját imádnod kell, aki ugyanúgy imádja a kocsikat, mint Ő. Mert a kocsi, az „A” kocsi és a kocsis barátok „A” barátok. Túlnyomó többségben nem is igen lesz másféle barátja a srácnak, így szükségszerűen vagy megtanulsz nagyon türelmesen hallgatni, vagy szeretni a kocsikat. De főleg az Ő autóikat!

Nissan 200SX S13 és PS13ból pacsizó srácok

3. A közös lakásotokban a plusz helyiség nem Neked, a cipőidnek és a ruháidnak lesz fenntartva, hanem autóalkatrészeknek.

Ez ismét egy olyan tény, amivel vagy megtanulsz együtt élni, vagy keress másik férfit az életedbe. Esetleg légy alapból Te is olyan, akinek fontosabb az autója az életénél is. Mint én. Vagy ne. Egyéni döntés és beállítottság kérdése. Minden esetre, ha carboy van a háznál, akkor egész biztosan halomban fog állni mindenhol az autós cucc. Nem csak szerszám és alkatrész, hanem MINDEN, ami autós.

autóalkatrészek sok polcra zsúfolva

4. Ha az autóját fikázod, Őt fikázod és alsóhangon bye-bye a neved, de lehet, hogy inkább világvége!

A benzinagyú férfiak (és nők) pontosan olyan érzékenyek az autóikra, mint ahogy Te ölni tudnál, ha valaki leszólja az új Loisz Vottyon tatyikádat. Ha autós pasira vágysz, gyorsan tanuld meg befogni a szádat, ha valami nem tetszik! Nem, nem baj, hogy pattog, nem baj, hogy hangos, nem baj, hogy ráz, és nem sminkelésre való! Az a szárny pedig kellett az élethez, és nem néz ki hülyén!

villámrandis autós meme

5. A hétvégi program alapbeállítása az autó bütykölés.

Amennyiben a srác magának szereli az autóját, biztos lehetsz benne, hogy nem lesz olyan hétvége, amin ne ezt csinálná. Ha esetleg azonban valaki más szereli, akkor nem fog elmúlni hétvége türelmetlenkedés, tervezés, újra álmodás, költségterv készítés és alkatrész rendelés nélkül. Felhozhatod, hogy okosabban kéne beosztania a pénzét, de az erre érkező reakciónál még a pokoltüzében égő kárhozott lelkek sikolya is békésebb lesz. Ha elég rafinált a srác még egy barátját is befogja vonni a buliba, hogy megerősítést nyerjen a kérdéses (és rohadt drága) alkatrész beszerzésének életbe vágó fontosságáról.

om nom nom autós meme, pénzevő légbeömlő

6. Szíved egyetlen szerelmetes emberének social media felületein több kép lesz a kocsiról, mint rólad.

Tetszik nem tetszik, a palid előbb fog egy kávés pohárral a kezében lefotózkodni a kocsijában, mint veled. A közös képeiteket egytől egyig te magad fogod a világ elé tárni, és az elkészítésük is jó esetben csak komoly kémtechnológiával felszerelkezve sikerülhet, miközben ő alszik. Talán. Ellenben ha Te magad is autós vagy, akkor tuti, hogy a legromibb közös fotón az autóitok lesznek. És ez így van jól. Az ember lánya többet nem is kívánhat! Ha véletlenül lefotóz a kocsijával együtt, akkor biztosra veheted, hogy egy istennő vagy a szemében!

Paul Walker a Halálos Iramban filmekből ismert Nissan R33 GT-R mellett

7. A szociális keretek között eltöltött idő versenyekre és kiállításokra, találkozókra vonatkozik.

Ha vagy annyira elszánt, kitartó, és akaratos, hogy eléred nála azt, hogy emberek közé menjen veled, vagy esetleg kikaptad a főnyereményt és magától is hajlamos ilyesmire, akkor biztos, hogy az esemény vagy egy autóverseny, egy autókiállítás, vagy egy találkozó lesz. Ne aggódj, nem baj, ha téged nem érdekelnek ezek a dolgok, ott a helyszínen egy szót sem fog szólni hozzád, nem kell tudnod válaszolni!

Did somebody say car meet autós meme Jim Carreyvel

8. Értsd meg hogy a padka, kátyú, fekvőrendőr az halálos ellenség.

Ha édesanyádék utcájában 6 fekvőrendőr van 500 méteren, akkor tuti lesétálod azt az 500 métert, ha a srác kocsijával érkeztek. Nincs az a rántott szelet és húsleves, amiért végig húzza neked a kocsi hasát vagy fennakad egy fekvőn. Ez ilyen. Az én kollégáim is kiszállnak :D Valamint amikor te már örülnél 15 perc körözés után, hogy ott egy parkolóhely, ne is éld bele magad túlzottan, mert ott még van egy túl magas padka, a hely túl szűk, és amúgy is lehet, hogy rányitják az ajtót. Szóval a Tesco bejárathoz legközelebbi hely az valójában nem is hely.

Ó, egy falevél meme-n egy ültetett Honda S2000.

9. Egészen biztos, hogy a választott ember a legszakértőbb szakértő a kocsijának típusát illetően.

Hidd el, hogy a saját autójának teljes márkatörténetét típus jellemzőit, trükköt, tippet és praktikát sokkal jobban fog tudni bárkinél a világon. Ellenszegülni ebben az esetben is lehet, csak nem sok értelme van. Ha Ő döntött valamivel kapcsolatban, akkor az szent és sérthetetlen. Ő majd azt pontosan tudja, te csak ne aggódj.

autószerelő meme

10. Az ötlet, hogy autóalkatrészt vásárolsz párodnak sokkal veszélyesebb vállalkozás, mint gondolnád!

Szorosan kapcsolódva a 9. ponthoz, egy benzinagyú pasinak ajándékot venni nagy kihívás, és rettentően mellé nyúlhatsz vele. Tegyél le az illatosítóval, ablakmosófolyadékkal és kormányhuzattal meg jégkaparóval töltött ajándékcsomagokról. Ez itt már rég nem lesz elég. Sőt, egyenesen sértés lesz, hogy csak ennyire becsülöd azt az áldott autót, a világ legszebb gyöngyszemét, amibe már annyi energia pénz és idő van beletolva, hogy tartós kapcsolatnak nevezhető. Hidd el, hogy felnit, bódé elemet és színt választani legalább annyira, de inkább sokkal nehezebb, mint cipőt vagy táskát. Inkább kérd ki a véleményét mielőtt megvásárolsz valamit!

Japan Racing Wheels felni karácsonyfa alatt

Nos, természetesen minden felsorolt jellemző csak nagy általánosságban értendő, és van kivétel, ami csak erősíti a szabályt. Jó magam is autóbolond vagyok így elmondhatom, hogy a nőkre ugyanígy vonatkoznak ezek az állítások, mint a srácokra. Csak hát esetünkben ritkább. Ha Neked is van a tarsolyodban némi tanács vagy tapasztalat, amit megosztanál, dobj egy kommentet. Én jókat nevettem a cikk írása alatt, biztos neked is van ilyen vicces igazságod, ami minden autóbuzériával fertőzött személyre igaz!

Kapcsolódó írások

A gyémánt örök, ám ez a különleges Valentin-napi McLaren gyorsabb
2018. február 18.
A rózsák hamar elhervadnak, az emberi élet sem tart örökké. Vegyél hát egy piros McLarent szíved választottjának.