Az ECDH (European Car Data House) február 1-én elindítja weboldalát a Magyar Gépjárműkereskedők Országos Szövetségének ajánlásával, ami óriási segítség lesz mindenkinek, akinek autója van. Magyarországon 2,2 millió ember autózik és 3,3 millió autó rója az ország útjait, miközben nagyjából 30 ezer cég igyekszik kiszolgálni az autótulajdonosok igényeit.

UPDATE! Az ECDH oldala elindult, kattints a teljes körű autókezelésért!

Egy autó mindennapi üzembentartása, kezelése jelentős idő- és energiabefektetést igényel, a tankoláson, mosáson felül gondolj csak az éves szervizre, a gumicserére, a műszakiztatásra és a mindenféle random alkatrészcserére. Ha igazán odafigyeltél eddig az autódra, kockás füzetben vagy Excelben vezetted a szervizeseményeket és a vele kapcsolatos történéseket – ezt a rendszeres adminisztrációt váltja ki az ecdh.hu megoldása.

ECDH autómenedzselő honlap - online autókezelés

Az ECDH egy többfunckiós webfelület, ahol mindent elintézhetsz, ami az autóddal kapcsolatos, ráadásul 1 autó kezelése teljesen díjmentes. Nemcsak rögzítheted, mik történtek az autóddal, de értesít is a rendszer, amikor szükség van rá. Például közelgő szervizek alkalmával, vagy amikor gumicsere esedékes.

Sőt, a tervek szerint majd azt is beállíthatod, hogy az oldalon regisztrált autós cégektől személyre szabott ajánlatokat kapj. Ezek közül neked csak ki kell választanod az időben, térben, árban neked leginkább tetsző ajánlatot. Mindezt természetesen mobilon is.

Az ecdh.hu használata pofonegyszerű, csak pár adat kell hozzá az elején – lásd az alábbi lépéseket:

  • Regisztráció az ECDH oldalán egy emailcímmel
  • Elég, ha rögzíted az autód alapadatait, és már hozzá is férsz az olyan autós funkciókhoz, mint az adatrögzítés, dokumentumfeltöltés, űrlapok, GPS és még sok más
  • Az autóval kapcsolatos események, pl. kötelező biztosítás, gumicsere, szerviz stb. rögzítésével egy visszakereshető, megbízható előélet jön létre, amivel növeled az autód értékét
  • Külön külön minden eseményre beállíthatsz értesítést, így biztosan nem felejted el a jövőbeli autós teendőidet
  • Az értesítések mellett személyre szabott ajánlatokat is kérhetsz az oldalon regisztrált autós szolgáltatóktól
  • A legjobb ajánlat kiválasztása után, ha teljesült a megrendelésed, értékeléssel, véleményed leírásával segítheted a többi autóst

Autó adatok adminisztrálása az ECDH oldalán, autó üzembentartása online

És ez még csak egyetlen modul a sok közül! Az autód kezelése mellett meghirdetheted autód bérautóként vagy eladó autóként, lesz az autós cégeket megcélzó flottakezelés és útnyilvántartás, telekocsi funkció, szerviz. 

Ha autós célközönsége van a cégednek vagy vállalkozásodnak, akkor több mint 30 tevékenységi kör közül választhatsz a regisztráció során. Céged működését automatizált dokumentumkitöltés segíti, ügyfélköröd pedig céges oldalad vezetésével bővítheted (mint a Facebook oldalakkal).

A weboldal teljesen mobilra optimalizált, és az év második felére egy mobil applikációval is előrukkolnak az alkalmazás fejlesztői. Az ECDH használata egy gépjárműre díjmentes, több autó esetén többféle előfizetési csomag közül választhatsz.

ecdh.hu autó menedzselő alkalmazás mobilon

Az ECDH nem vetélytársa akar lenni a szolgáltatóknak, sokkal inkább összefogja őket, hogy a lehető legkönnyebben megtalálhasd, igénybe vehesd és értékelhesd a szolgáltatásokat, amire épp szükséged van!

Akár autótulajdonos vagy, akár autós vállalkozással rendelkezel, az ECDH oldalát február 1-től Te is kipróbálhatod – iratkozz fel még ma, viszlát az indulásnál!

Korábbi, számodra hasznos applikációkról szóló cikkek: