szombat - 2023. szeptember 23.
17.5 °C
enyhe intenzitású zápor
alapjarat.hu logo
95 660 Ft
100 711 Ft
D 681 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Fának csapta a pickupot részegen, majd megpróbált szabályosan leparkolni vele - VIDEÓ

2023. május 23. | 13:20

Ha az autója alig mozog, ő akkor is szabályosan fog parkolni!

Sajnos sokan vannak, akik nagy ívben tojnak a szabályos parkolásra. Ez nem csak igényességüket tükrözi, de azt is mutatja, hogy mennyire nem érdeklik őket mások.

Hiszen ferde vagy akár két helyet elfoglaló parkolással sokszor másoktól veszik el a lehetőséget, ez pedig bunkóság. Ezzel szemben egy oklahomai sofőr még úgy is megpróbált leparkolni szabályosan, hogy előtte rommá törte autóját.

Ha még neki is majdnem sikerült, akkor nehéz elképzelni, hogy egyeseknek ez miért nem megy. Pedig ő rendesen elintézte előtte a fekete pickupot. Hiszen részegen egy kereszteződésben elmérte a kanyarívet és megdobta egy magasabb padka. Itt elvesztette uralmát a jármű felett és szlalomozni kezdett.

Az egyik ív viszont már nem adta ki, nekicsapódott egy fának és megpördült. Ez viszont nem állította meg, nyugodtan ment tovább és keresett egy parkolóhelyet.

Elkezdett beállni, de látta, hogy ez így szabálytalan lenne egy ekkora autóval, ezért kiegyenesítette. Végül egészen szépen lerakta a rommá tört elejű pickupot a parkolóban, igaz, nem a felfestések közé.

Arról egyelőre nem tudni, hogy mi lett az autó vezetőjével, de a kamerák felvételei alapján valószínűleg nem dicsérték meg. Annyit lehet csak tudni, hogy a baleset során ittas állapotban volt.

Depositphotos
Káromkodó papagájt mentett a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat Épp békésen fordult záróvonalon a Ladával, amikor érkezett a gyorshajtó motoros - VIDEÓ

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!