szombat - 2023. szeptember 23.
16.5 °C
erős felhőzet
alapjarat.hu logo
95 660 Ft
100 711 Ft
D 681 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Itassan menekült a rendőrök elől autójával, amiben egy körözött személy is utazott

2023. április 26. | 10:10

A férfi csak úgy halmozta a bűncselekményeket, viszont később kiderült, hogy nem az első alkalommal.

Nem is olyan régen, április 21-én éjszaka Budapesten a rendőrök egy gyorsan haladó autóra lettek figyelmesek. Követni kezdték, majd amikor utolérték, akkor fény- és hangjelzéssel folytatták.

Szerették volna félreállítani és ellenőrizni az autóst, aki a jelzésekre inkább csak felgyorsított és menekülni kezdett. A rendőrök hangosbemondón is szóltak a férfinak, hogy álljon félre, de arra sem reagált.

Mivel minden jelzést figyelmen kívül hagyott, ezért üldözőbe vették. Közben a férfi több közlekedési szabályt is megszegett, illetve több közlekedő életét is veszélyeztette manővereivel.

Az üldözésbe bekapcsolódó polgárőrök autóját például leszorította az útról és feltolta a padkára. Ezután megelőzött egy elé kerülő rendőrautót, ami előtt többször is szándékosan fékezett, hogy az lemaradjon.

Nem sokkal később a férfi elhagyta Budapest területét és kiért egy kisebb településre, ahol megállt, kiszállt és elfutott. Nem jutott messzire, a rendőrök elfogták és az ellenőrzés során az is kiderült, hogy autójában egy körözött személyt szállított.

Bár ő maga sem volt teljesen tiszta, hiszen amellett, hogy ittas volt, korábban már többször megfogták a rendőrök. Többször is szabályt szegett a forgalomban olyan mértékben, hogy eltiltották a vezetéstől, tehát jogosítványa már most sem volt.

A mostani eset után talán már komolyabban fogja venni a hatóság az ügyet, legalábbis az ügyészség indítványozta a 33 éves férfi letartóztatását egy hónapra. Ez ellen persze a gyanúsított és védője fellebbeztek.

Magyarország Ügyészsége
A moha és algaölő nagy segítség környezetünk tisztán tartásához Ez történik, ha 5 milliméter átmérőjű kipufogóvéggel fojtogatsz egy Ladát - VIDEÓ

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!