2023. szeptember 11. | 08:09

A Volkswagent vezető nő életveszélyes manővert hajtott végre, közben egy gyermek ült a hátsó ülésen.

Sajnos egyre több olyan eset történik a hazai utakon, amikor autósok a forgalommal szemben közlekednek az autópályákon. Nem olyan régen egy férfi andalgott az M0-s autóúton a forgalommal szembe, őt végül a Magyar Közút munkatársai állították meg és fordították a helyes irányba.

Nem csak ilyen hajmeresztő incidensek történnek, hiszen sokaknak a terelőbójákkal kialakított sávelhúzások is nehézséget okoznak, míg mások egyenesen belerongyolnak az építési területekbe, ezzel veszélyeztetve az ott dolgozókat.

Most szintén a Magyar Közút tett közzé egy videót, ezúttal az M5-ös autópályán készült a felvétel. Az látható, ahogy egy Volkswagen Touran sofőrje lehajt az autópályáról, nem sokkal később azonban újra megjelenik a kamera képén.

Menetiránnyal szembe, a lehajtón érkezett vissza, majd az elágazásnál, a halszálkás területnél rutinpályázásba kezdett. Heves tolatgatása közepette többször nekiment a szalagkorlátnak, majd végül sikerül visszaevickélnie az autópályára.

Ezt azonban úgy kivitelezte, hogy többeket fékezésre kényszerített, le is villogták. A legszörnyűbb az egészben, hogy a hölgy sofőr mögött egy gyermek ült a hátsó ülésen.

Az esetről készült felvételt itt lehet megnézni:

Magyar Közút

Magyar Közút